B Boss Player Hectopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 350 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #12 Mozilla Firefox'un 35.0.1 sürümünü kullanıyorum. Ben şu an YouTube videolarını Flash üzerinden mi izliyorum HTML5 üzerinden mi?
Mozilla Firefox'un 35.0.1 sürümünü kullanıyorum. Ben şu an YouTube videolarını Flash üzerinden mi izliyorum HTML5 üzerinden mi?
arif_can Kilopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cep Telefonu Tamir Teknisyeni 29 Ocak 2015 #13 Çok iyi oldu bence , yavaş bilgisayarların düşmanı flash player'dan kurtulmuş olduk konu için teşekkürler
Çok iyi oldu bence , yavaş bilgisayarların düşmanı flash player'dan kurtulmuş olduk konu için teşekkürler
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Ocak 2015 #14 Silinen üye dedi: HTML desteği geldiğine göre flash player kullanılmıcak mı artık? Bilgisayara yüklemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Misal facebookta videolar flash player.
Silinen üye dedi: HTML desteği geldiğine göre flash player kullanılmıcak mı artık? Bilgisayara yüklemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Misal facebookta videolar flash player.
M Muhammed85 Ziyaretçi 29 Ocak 2015 #15 yiange28 dedi: Misal facebookta videolar flash player. Genişletmek için tıkla... Yakında hepsine HTML5 desteği gelir.
yiange28 dedi: Misal facebookta videolar flash player. Genişletmek için tıkla... Yakında hepsine HTML5 desteği gelir.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Ocak 2015 #16 Silinen üye dedi: Yakında hepsine HTML5 desteği gelir. Genişletmek için tıkla... Umarim.
SSnada Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 4 Yer van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek barmen 12 Nisan 2017 #17 @THE_MILLER bana bi ulaşırmısın konu falan açamadım THE_MILLER dedi: Düşük sistemli pclerde Flash Player aşırı ram kullandığından büyük sorun oluşturmaktaydı. Manuel olarak HTML5 seçmek bir çözümdü. Tamamiyle kurtulması iyi oldu. Genişletmek için tıkla... bana cevap verirmisin alucard profilli zoro kapaklı güzel insan
@THE_MILLER bana bi ulaşırmısın konu falan açamadım THE_MILLER dedi: Düşük sistemli pclerde Flash Player aşırı ram kullandığından büyük sorun oluşturmaktaydı. Manuel olarak HTML5 seçmek bir çözümdü. Tamamiyle kurtulması iyi oldu. Genişletmek için tıkla... bana cevap verirmisin alucard profilli zoro kapaklı güzel insan