Karşılaştığım bir problem sonucunda YouTube'den bir video izledim ve izlediğim video problemimi çözdü. Ben de yorumlarda video sahibine teşekkür etme amaçlı kısa bir yorum bıraktım. Sayfaya F5 attığımda yorumun orada olmadığını gördüm ve bir daha yorum attım ve F5 atınca yine yok olduğunu gördüm. Acaba bende mi gözükmüyor diye başka bir tarayıcıdan başka bir hesapla girdim (yorumu yeniden yazdım) sayfaya ilk girdiğimde yorum vardı ama yorumu yazdığım sayfaya F5 atınca her iki sayfada da gitti. Ben de acaba bu kanalda mı var diye başka kanalları denedim ve hiçbir şekilde o yorum atılmadığını gördüm. Çözümü bilen var mıdır acaba?
Yorumun aşağılarda kalmıştır. Bu yüzden gözden kaçması normal. Eğer "Öne çıkan Yorum" veya " sabitlenen" yorum değilse göremeyebilirsin.
Görseldeki yorum bana ait. Önceden görünmüyorken şimdi görünüyor. Aşağıda arkadaş çok güzel açıklamış. Popülasyonun fazla olduğu yerlerde ne yazık ki popülerlik ön planda oluyor.
Dosya Ekleri
Opera Anlık Görüntü_2020-07-10_155851_www.youtube.com.png
Benzer bir sorun bende de oldu. Az yorumu olan bir videoya yorum atmıştım, F5 sonrası gözükmedi. Bir daha yeniden yazıp attım yine gözükmedi. Neden olduğunu bilen var mı?
Yorumlar like sayısı veya popurlerliğe göre sıralanıyor ve F5 atınca da aşağılarda kalmıştır muhtemelen.
Hesabınızdan yorumlarınıza bakabilmebiz lazım.
Fotoğrafı internetten buldum.
Yorumlar like sayısı veya popurlerliğe göre sıralanıyor ve F5 atınca da aşağılarda kalmıştır muhtemelen.
Hesabınızdan yorumlarınıza bakabilmebiz lazım.Eki Görüntüle 611828
Hesabınızdan yorumlarınıza bakabilmebiz lazım.Eki Görüntüle 611828