Kargacı Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #21 PoorMan dedi: Ben link falan atmıyorum. İçinde küfür barındırmayan normal yazı yazıyorum, yok yine siliyor. Genişletmek için tıkla... En son ben de yorumda paylaşmak istediğim e-posta adresimi yazmaktan vazgeçerek yorum yazabildim. Bu YouTube'un işi biraz insanı zora sokar vallaha. PoorMan dedi: Ben link falan atmıyorum. İçin Genişletmek için tıkla... Kargacı dedi: En son ben de yorumda paylaşmak istediğim e-posta adresimi yazmaktan vazgeçerek yorum yazabildim. Bu YouTube'un işi biraz insanı zora sokar vallaha. Genişletmek için tıkla...
PoorMan dedi: Ben link falan atmıyorum. İçinde küfür barındırmayan normal yazı yazıyorum, yok yine siliyor. Genişletmek için tıkla... En son ben de yorumda paylaşmak istediğim e-posta adresimi yazmaktan vazgeçerek yorum yazabildim. Bu YouTube'un işi biraz insanı zora sokar vallaha. PoorMan dedi: Ben link falan atmıyorum. İçin Genişletmek için tıkla... Kargacı dedi: En son ben de yorumda paylaşmak istediğim e-posta adresimi yazmaktan vazgeçerek yorum yazabildim. Bu YouTube'un işi biraz insanı zora sokar vallaha. Genişletmek için tıkla...