YouTube başka dilde reklam veriyor

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Meslek
10.Sınıf Öğrencisi
Yeter artık dediğim günlerdir bir durum bu. YouTube bana İspanyolca ve bazen bile başka dilde reklam veriyor ben sanardım ki sadece Türkiye'de olan reklamlar yayınlanıyor. Neden oluyor acaba bir bilginiz var mı?

Yeter artık dediğim günlerdir bir durum bu. YouTube bana İspanyolca ve bazen bile başka dilde reklam veriyor ben sanardım ki sadece Türkiye'de olan reklamlar yayınlanıyor. Neden oluyor acaba bir bilginiz var mı?

VPN açık mı? Veya reklam kişiselleştirmeyi kapattınızmı kapattıysanız açınız bir de ayarlardan ülkeyi TR seçiniz (değilse) dilde türkçeyse bilemiyorum.

VPN açık olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Opera kullanıyorsanız bazı durumlarda oto açık geliyor onu ayarlardan bir kontrol edin.

Son zamanlarda yurt dışına çıktınız mı? veya VPN tarzı bir şey kullandınız mı?

Ayrıca mümkünse reklam engelleyici kullanın, uBlock Origin öneririm.

VPN açık mı? Veya reklam kişiselleştirmeyi kapattınızmı kapattıysanız açınız bir de ayarlardan ülkeyi TR seçiniz (değilse) dilde türkçeyse bilemiyorum.

VPN açık değil ve reklam kişiselleştirme açıkmı onu hiçbilmiyorum ama telefon ülkesi TR.

VPN açık değil ve reklam kişiselleştirme açıkmı onu hiçbilmiyorum ama telefon ülkesi TR.

Screenshot_2.png

Bu ayarlar doğru mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı