1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.256 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 Kulaklık mikrofonu ile idare edip ileride kaliteli bir mikrofon almak bence en mantıklısı. Bu bütçede alınan mikrofonlar kaliteli olmayacaktır.
Kulaklık mikrofonu ile idare edip ileride kaliteli bir mikrofon almak bence en mantıklısı. Bu bütçede alınan mikrofonlar kaliteli olmayacaktır.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #12 160634 dedi: Kulaklık mikrofonu ile idare edip ileride kaliteli bir mikrofon almak bence en mantıklısı. Bu bütçede alınan mikrofonlar kaliteli olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kulaklık mikrofon kullanıyorum zaten ama çok kötü çok çızırtılıymış Ark'lar öyle diyor kulaklık Alpha-X
160634 dedi: Kulaklık mikrofonu ile idare edip ileride kaliteli bir mikrofon almak bence en mantıklısı. Bu bütçede alınan mikrofonlar kaliteli olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kulaklık mikrofon kullanıyorum zaten ama çok kötü çok çızırtılıymış Ark'lar öyle diyor kulaklık Alpha-X
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #13 Snopy SN-340M kullanıyorum memnunum.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.256 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #14 CypIosh dedi: Kulaklık mikrofon kullanıyorum zaten ama çok kötü çok çızırtılıymış Ark'lar öyle diyor kulaklık Alpha-X Genişletmek için tıkla... Bu mikrofona bakabilirsiniz. Bütçeyi biraz aşıyor. Amazon.com.tr
CypIosh dedi: Kulaklık mikrofon kullanıyorum zaten ama çok kötü çok çızırtılıymış Ark'lar öyle diyor kulaklık Alpha-X Genişletmek için tıkla... Bu mikrofona bakabilirsiniz. Bütçeyi biraz aşıyor. Amazon.com.tr
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #15 anomalynx dedi: Snopy SN-340M kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Eski mikrofonum bir süre sonra ses almamaya başladı.
anomalynx dedi: Snopy SN-340M kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Eski mikrofonum bir süre sonra ses almamaya başladı.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #16 CypIosh dedi: Kulaklık mikrofon kullanıyorum zaten ama çok kötü çok çızırtılıymış Ark'lar öyle diyor kulaklık Alpha-X Genişletmek için tıkla... Bence yazılımsal düzeltmeler ile sorununuz giderilebilir. O kadarda kötü bir kulaklığınız yok.
CypIosh dedi: Kulaklık mikrofon kullanıyorum zaten ama çok kötü çok çızırtılıymış Ark'lar öyle diyor kulaklık Alpha-X Genişletmek için tıkla... Bence yazılımsal düzeltmeler ile sorununuz giderilebilir. O kadarda kötü bir kulaklığınız yok.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #17 hakanbey30 dedi: Bence yazılımsal düzeltmeler ile sorununuz giderilebilir. O kadar da kötü bir kulaklığınız yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim sesi en güzel alabilecek şekle getirebilirim.
hakanbey30 dedi: Bence yazılımsal düzeltmeler ile sorununuz giderilebilir. O kadar da kötü bir kulaklığınız yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim sesi en güzel alabilecek şekle getirebilirim.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Şubat 2021 #18 bilgisayar konusunda deneyimli bir arkadaşınızdan uzaktan destek alarak anlık test yapmanız gerekli.