H hukumdarbnm Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Kanalımı görüntülemek istediğimde resimdeki uyarıyı alıyorum. Bu uyarıyı aldığımda telefon numaramla doğruladım ama hala aynı uyarıyı alıyorum. Bu sorunun çözümü nedir?
Kanalımı görüntülemek istediğimde resimdeki uyarıyı alıyorum. Bu uyarıyı aldığımda telefon numaramla doğruladım ama hala aynı uyarıyı alıyorum. Bu sorunun çözümü nedir?
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 Google hesabınızı senkronize eder misiniz?
H hukumdarbnm Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 Evan MacMillan dedi: Google hesabınızı senkronize eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Senkronize etmeye alakası nedir?
Evan MacMillan dedi: Google hesabınızı senkronize eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Senkronize etmeye alakası nedir?
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #4 Ayarlardan senkronize ettiğiniz zaman düzelebiliyor.