M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #1 Benim bir YouTube kanalım var, kanalıma abone olan kişilerin kanallarına "beni tanıyor musun?" diye soru soruyorum ancak beni tanımadığını söylüyor ama bana abone, bizzat kendisi daha söyledi, bu durumun açıklaması nedir bot mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2017
Benim bir YouTube kanalım var, kanalıma abone olan kişilerin kanallarına "beni tanıyor musun?" diye soru soruyorum ancak beni tanımadığını söylüyor ama bana abone, bizzat kendisi daha söyledi, bu durumun açıklaması nedir bot mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mart 2017 #2 Herkes seni tanımak zorunda değil. Zamanında abone olmuş ve şimdi unutmuş da olabilir.
M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Herkes seni tanımak zorunda değil. Zamanında abone olmuş ve şimdi unutmuş da olabilir. Genişletmek için tıkla... 243 abone idi 245 olmuş bu kişide son ikide.
Recep Baltaş dedi: Herkes seni tanımak zorunda değil. Zamanında abone olmuş ve şimdi unutmuş da olabilir. Genişletmek için tıkla... 243 abone idi 245 olmuş bu kişide son ikide.