Youtube da sorun mu var?

joosicky

Hectopat
Videolar 144p de bile yüklenmiyor.Ya aktarım hızı 0 yada error veriyor.Nedir bu anlamadım herkeste mevcut mu bu sorun? Diğer siteler,videolar vs sorunsuz hatta youtube da gezinmede bile problem yok ama videolar yüklenmiyor arkadaş..

benzer bir sorun bende de var şu an videolar açılmıyor mesela ama yarım saat önce hiçbir sorun yoktu yaklaşık bir haftadır böyle bu durum gece sadece youtube değil genel olarak İnternet sıkıntılı

Allah sabır versin bize her ayın 20 sinde 64 TL ödüyoruz ama karşılığında hizmet sıfır

Bu durumun sebebi saldırı olabilir.
İnternetin Kalbine Büyük Saldırı! - Technopat

Ayrıca Technopat facebook sayfasından alıntı: (Bu durum youtube ve battlelog içinde geçerli)

"Sevgili okurlarımız bazı yorumlarınızda genel olarak Technopat ya da başka sitelere hatta YouTube'a erişimde sorunlar yaşadığınızı görüyoruz. Biz de aralıklı olarak farklı ISP'ler üzerinden, farklı internet sitelerine erişim problemleri yaşıyoruz. Şu an konu hakkında resmi bir açıklama yok ancak sorunun kaynağının DNS ya da internet servis sağlayıcılar tabanlı olabileceğini düşünüyoruz. Sorun yaşadığınızda Chrome gibi tarayıcılarınızın Cache'ini temizleyip, DNS'lerinizi ya da VPN'lerinizi değiştirmenizi tavsiye ediyoruz."

Hocam siz iyi ben 94-100 arası veriyorum 8 Mbps hızım var 16 ya çevirttik.
neden o kadar fazla ttnet değil mi

ama neden sadece geceleri kötü oluyor

Aynı sıkıntı bende'de var sinirden çıldıracağım sorun tamamen youtube ile alakalı.

Benimki de güya fiber net 24 mbps sabah hızlı tamam ama gece baya yavaşlıyor internette gezemiyorum bile o derece Turkcell Süper online bağlatacaktım. Bulunduğum yerde altyapısı yok. Bir şekilde idare edeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…