Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #11 Emma Stone dedi: Evet. Resmi bir açıklama ile kaldırıldı. Dislike'ı Online taciz olarak görenler var. Çok tartışmalı bir konu idi zaten. Video sahipleri, özel olarak dislike sayısını görebilecek lakin herhangi bir kullanıcı dislike sayısını göremeyecek. Genişletmek için tıkla... Evet benim videomda disslike'lar kapatılmış ama like görebiliyorum.
Emma Stone dedi: Evet. Resmi bir açıklama ile kaldırıldı. Dislike'ı Online taciz olarak görenler var. Çok tartışmalı bir konu idi zaten. Video sahipleri, özel olarak dislike sayısını görebilecek lakin herhangi bir kullanıcı dislike sayısını göremeyecek. Genişletmek için tıkla... Evet benim videomda disslike'lar kapatılmış ama like görebiliyorum.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #12 Ben de demin fark ettim. Bir sürü video açtım ve baktım. Hepsinde dislike kapalı.
ardalaviista Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resepsiyonist 22 Kasım 2021 #13 Çoğu cihazdan kaldırıldı. Yıl sonuna kadar tamamlarlar kaldırma işlemini.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 23 Kasım 2021 #14 Güncelleme: Geri getirdiler sanırım şuan her videoda gözüküyor.