WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 30 Kasım 2021 #21 iyimisinDAYI dedi: Eeee. Genişletmek için tıkla... Mesaj mı kasıyorsunuz hocam hayrola ne eeeesi ?
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 30 Kasım 2021 #22 WinTime dedi: Mesaj mı kasıyorsunuz hocam hayrola be eeeesi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kasmıyorum dedim eee ne olacak yani.
WinTime dedi: Mesaj mı kasıyorsunuz hocam hayrola be eeeesi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kasmıyorum dedim eee ne olacak yani.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 30 Kasım 2021 #23 iyimisinDAYI dedi: Eeee. Genişletmek için tıkla... Tamam.
BThan19 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 30 Kasım 2021 #24 Fake videoları izlemeden anlamak zaman israfının önüne geçiyordu. Zaten mantıklı bir adım atmazlar.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 30 Kasım 2021 #25 BThan19 dedi: Fake videoları izlemeden anlamak zaman israfının önüne geçiyordu. Zaten mantıklı bir adım atmazlar. Genişletmek için tıkla... Yorumlar kısmına bel bağlayacağız artık. Şimdi yorumları "içerik üreticisine küfür edip zarar veriyorlar" diye kaldırmasınlar da.
BThan19 dedi: Fake videoları izlemeden anlamak zaman israfının önüne geçiyordu. Zaten mantıklı bir adım atmazlar. Genişletmek için tıkla... Yorumlar kısmına bel bağlayacağız artık. Şimdi yorumları "içerik üreticisine küfür edip zarar veriyorlar" diye kaldırmasınlar da.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #26 BThan19 dedi: Fake videoları izlemeden anlamak zaman israfının önüne geçiyordu. Zaten mantıklı bir adım atmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam artık durumlar böyle, yapacak bir şey yok.
BThan19 dedi: Fake videoları izlemeden anlamak zaman israfının önüne geçiyordu. Zaten mantıklı bir adım atmazlar. Genişletmek için tıkla... Hocam artık durumlar böyle, yapacak bir şey yok.