Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Merhaba. Ben YouTube'da ayarlara bakarken ebeveyn ayarlarını gördüm. Tıkladığımda herhangi bir şey yok. Nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Merhaba. Ben YouTube'da ayarlara bakarken ebeveyn ayarlarını gördüm. Tıkladığımda herhangi bir şey yok. Nasıl kaldırabilirim?
4 425549 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 744 21 Haziran 2022 #2 İzlediğiniz videolarda yaş uygun değil sorunu çıkarıyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda test edebilirsiniz.
İzlediğiniz videolarda yaş uygun değil sorunu çıkarıyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda test edebilirsiniz.