bthnkrtll Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 274 8 Kasım 2019 #1 Selamlar herkese. Başlıkta da belirttiğim üzere, eskiden ayarlardan ek açıklamaları kapatabilirken, şimdi kapatamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar herkese. Başlıkta da belirttiğim üzere, eskiden ayarlardan ek açıklamaları kapatabilirken, şimdi kapatamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Raşit Arslan Megapat Katılım 13 Haziran 2012 Mesajlar 124 Çözümler 3 8 Kasım 2019 #2 Ne kadar eskiden söz ediyorsunuz? Çünkü Ocak ayında tamamen kaldırıldı ek açıklamalar: Ek Açıklamalar raporu - YouTube Yardım
Ne kadar eskiden söz ediyorsunuz? Çünkü Ocak ayında tamamen kaldırıldı ek açıklamalar: Ek Açıklamalar raporu - YouTube Yardım
bthnkrtll Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 274 8 Kasım 2019 #3 Raşit Arslan dedi: Ne kadar eskiden söz ediyorsunuz? Çünkü Ocak ayında tamamen kaldırıldı ek açıklamalar: Ek Açıklamalar raporu - YouTube Yardım Genişletmek için tıkla... Dün vardı. Yaklaşık 5-6 saat önce farkettim.
Raşit Arslan dedi: Ne kadar eskiden söz ediyorsunuz? Çünkü Ocak ayında tamamen kaldırıldı ek açıklamalar: Ek Açıklamalar raporu - YouTube Yardım Genişletmek için tıkla... Dün vardı. Yaklaşık 5-6 saat önce farkettim.
Raşit Arslan Megapat Katılım 13 Haziran 2012 Mesajlar 124 Çözümler 3 8 Kasım 2019 #4 E peki herhangi bir videoda görünüyor mu ek açıklamalar? Görünüyorsa bir tane örnek link gönderiniz
gkhn01 Hectopat Katılım 20 Eylül 2013 Mesajlar 64 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Masaüstü Yazılım Geliştiricisi 1 Aralık 2019 #5 Ek açıklama ekleme olayı kaldırıldı. Önceden oluşturulmuş ve ek açıklama eklenmiş videolarda ek açıklamalar görünmeye devam eder.
Ek açıklama ekleme olayı kaldırıldı. Önceden oluşturulmuş ve ek açıklama eklenmiş videolarda ek açıklamalar görünmeye devam eder.