Çözüldü YouTube ekran kararıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Random arkadaş

Hectopat
Daha fazla  
2 güne kadar hiçbir şey yoktu ama nedense son günlerde YouTube videosu izlerken faremi video oynatma karesine götürdüğümde ekranın yarısı kahverengi oluyor. Hala bir şeyler görebiliyorum ama sinirimi bozuyor. Bunun çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısısdad.PNG
    Ekran Alıntısısdad.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 230
Çözüm
Güncel gözüküyor. Google'ı silip yüklemek sorunu çözebilir mi?

Bu tür şeylerde genelde, yaptığım iki adım var. Eğer sorun basit ve kolayca çözülebilen sorunsa mantık olarak buraya gelmeden halledersiniz. Chrome veya (herhangi tarayıcıyı) silip tekrar yüklemek. Veya varsayılan ayarları uygulamak olacaktır. Geçmişi silmek veya yüklü olan eklentileri mümkünse devre dışı bırakmak veya kaldırmak olabilir. Sorun yüksek ihtimalle çözülebilir denemekten zarar gelmez.
Böyle bir soruna yol açması muhtemel sebeplere dair aşağıdaki işlem adımlarını uygulamanızı tavsiye ederim. Bir adımdan sonra diğerine geçmeden gözlem yaparak aldığınız neticeyi de bildirirseniz hataya neyin sebep olduğunu biz de öğrenmiş oluruz.

1- reklam engelleyici başta olmak üzere diğer eklentileri sırasıyla kapatın.
2- tarayıcı donanım ivmesini devre dışı bırakın.
3- hesaptan çıkış yapıp verileri temizleyin ya da tarayıcıyı sıfırlayın, gerekirse tarayıcı yazılımını kaldırıp yeniden yükleyin.

Güncel gözüküyor. Google'ı silip yüklemek sorunu çözebilir mi?

Bu tür şeylerde genelde, yaptığım iki adım var. Eğer sorun basit ve kolayca çözülebilen sorunsa mantık olarak buraya gelmeden halledersiniz. Chrome veya (herhangi tarayıcıyı) silip tekrar yüklemek. Veya varsayılan ayarları uygulamak olacaktır. Geçmişi silmek veya yüklü olan eklentileri mümkünse devre dışı bırakmak veya kaldırmak olabilir. Sorun yüksek ihtimalle çözülebilir denemekten zarar gelmez.

Çözüm

Hocam silmek direkten sorunu ortadan kaldırabilir ancak ben birçok siteye CTRL+D yaptığım için ve bunları kaydedecek bir yerim olmadığı için yapamıyorum. Geçmiş, tarayıcı verileri vs. her şeyi de sildim gene işe yaramadı. Sonuncu işe yarasa edit olarak yazarım teşekkürler.

Edit: Çok teşekkür ederim hocam oldu VPN eklentisi kurmuştum silince gitti yardımınız için çok sağ olun iyi günler dilerim.

Hocam silmek direkten sorunu ortadan kaldırabilir ancak ben birçok siteye CTRL+D yaptığım için ve bunları kaydedecek bir yerim olmadığı için yapamıyorum. Geçmiş, tarayıcı verileri vs. her şeyi de sildim gene işe yaramadı. Sonuncu işe yarasa edit olarak yazarım teşekkürler.

Edit: Çok teşekkür ederim hocam oldu VPN eklentisi kurmuştum silince gitti yardımınız için çok sağ olun iyi günler dilerim.

Estağfurullah rica ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı