YouTube erişime kapatılır mı?

Evet arkadaşlar bugün Instagram Türkiye'de erişime kapatıldı, ne zaman açılır? YouTube kapatılır mı? İnternette öyle okudum.

2008'den 2010'a kadar yasaklıydı hatta 2015'e kadar da gidip geliyordu diye bir yerlerde gördüm ama yapmazlar herhalde günümüz.

Twitter(namı diğer X) pek zannetmiyorum da Facebook eli kulağında Diyanet'in yaptığı paylaşımı sildikten sonra.

Asıl siyasi paylaşımların çoğu X uygulamasında döndüğü için öyle bir düşünce sunmuştum (X bilinmeyen uygulama anlamında değil )

Bunların Türkler ile derdi ne acaba. Steam dolar'a geçti, instagram'da erişim kapatıldı v.s bir çok olaylar.

Asıl siyasi paylaşımların çoğu X uygulamasında döndüğü için öyle bir düşünce sunmuştum (X bilinmeyen uygulama anlamında değil )
Hocam paylaşım başka kaldırtma başka zaten instagram da filistini destekleyen paylaşımları kaldırdığı için ceza verdiler. Paylaşım sıkıntı değil hesap sahibi ceza alır en en kötü ancak saçma nedenlerden bir mesajı kaldırtma ayrı bir konu.

Anayasa mahkemesi BTK ve Erdoğan'ın yasaklama yetkisini aldı ama yasaklayabilirler diye düşünüyorum hala.

Bunların Türkler ile derdi ne acaba. Steam dolar'a geçti, instagram'da erişim kapatıldı v.s bir çok olaylar.
Hocam eğer ciddiyse iz siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Instagram kapatmadı, Türkiye Instagram'a erişimi engelledi.

Bunların Türkler ile derdi ne acaba? Steam Dolar'a geçti, Instagram'da erişim kapatıldı vs birçok olaylar.

Hocam Steam'in dolara geçmesi artık onlar için gerekliydi dolar her gün düşüyor alçalıyor genellikle bu yükselmekle bitiyor adamlar dolar 20 iken dolar bandını 2 de tutuyordu yapmadıkları iyilik kalmadı en sonunda dolar 30'a çıkınca yapmak zorunda kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…