wombat Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 196 6 Şubat 2023 #1 Merhaba ben YouTube uygulamasını 2015-2016 zamanlarındaki versiyona çevirmek istiyorum o temayı daha çok seviyorum bunu nasıl yapabilirim bir APK varsa söyler misiniz?
Merhaba ben YouTube uygulamasını 2015-2016 zamanlarındaki versiyona çevirmek istiyorum o temayı daha çok seviyorum bunu nasıl yapabilirim bir APK varsa söyler misiniz?
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 6 Şubat 2023 #2 YouTube için eski sürümler (Android) | Uptodown Android için YouTubeeski sürümlerini indirin. Uptodown'da YouTube için hiçbir eski sürümü virüs içermez ve tamamen ücretsizdir. youtube.tr.uptodown.com Üstte ki web sitesinin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum, alternatif olarak; YouTube Eski Sürüm (Tüm Sürümler) APK İndirme Apkpure'den indirebilirsin.
YouTube için eski sürümler (Android) | Uptodown Android için YouTubeeski sürümlerini indirin. Uptodown'da YouTube için hiçbir eski sürümü virüs içermez ve tamamen ücretsizdir. youtube.tr.uptodown.com Üstte ki web sitesinin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum, alternatif olarak; YouTube Eski Sürüm (Tüm Sürümler) APK İndirme Apkpure'den indirebilirsin.