Aztech Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2016 #1 Paylaştığım 3 videoda duyduğum fon müziğini shazamla da denedim fakat bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et müziğin başlangıcı - 10.27 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - 02.07 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - 01.19 Bu şarkının/müziğin ismini bilen veya nasıl bulabileceğimi bilen varsa lütfen yazsın bana Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2016
Paylaştığım 3 videoda duyduğum fon müziğini shazamla da denedim fakat bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et müziğin başlangıcı - 10.27 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - 02.07 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - 01.19 Bu şarkının/müziğin ismini bilen veya nasıl bulabileceğimi bilen varsa lütfen yazsın bana Çok teşekkürler.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2016 #2 Şarkının üstünde konuşma olduğu için anlamamış. Yorumlarda sorabilirsiniz.
marked1 Kilopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 317 Çözümler 3 18 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1. Müzik bu. 2. Müzik açılmıyor ve 3. de anlaşılmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1. Müzik bu. 2. Müzik açılmıyor ve 3. de anlaşılmıyor.