M.Tarık Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite mezunu 30 Ağustos 2022 #1 YouTube uygulaması kullanımdan kalktı. Bu uygulamayı tekrar nasıl kullanabiliriz? Bir çözümü veya önerisi olan var mı?
YouTube uygulaması kullanımdan kalktı. Bu uygulamayı tekrar nasıl kullanabiliriz? Bir çözümü veya önerisi olan var mı?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.518 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 30 Ağustos 2022 #2 Eski sürümü kurmayı deneyin, onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 30 Ağustos 2022 #3 Kullanima kapatildi bir yolu yok diye biliyorum ayrica neden bunu kullanmak istiyorsunuz?
M.Tarık Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite mezunu 30 Ağustos 2022 #4 F4T1H dedi: Eski sürümü kurmayı deneyin, onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor. Chitoge Kirisaki dedi: Kullanima kapatildi bir yolu yok diye biliyorum ayrica neden bunu kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
F4T1H dedi: Eski sürümü kurmayı deneyin, onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor. Chitoge Kirisaki dedi: Kullanima kapatildi bir yolu yok diye biliyorum ayrica neden bunu kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.518 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 31 Ağustos 2022 #5 M.Tarık dedi: 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu Genişletmek için tıkla... Newpipe deneyebilirsin.
M.Tarık dedi: 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu Genişletmek için tıkla... Newpipe deneyebilirsin.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Ağustos 2022 #6 M.Tarık dedi: 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor. Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Snaptube'u deneyebilirsin.
M.Tarık dedi: 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor. Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Snaptube'u deneyebilirsin.
M.Tarık Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite mezunu 31 Ağustos 2022 #7 F4T1H dedi: Newpipe deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu da işimi görür, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #8 M.Tarık dedi: 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor. Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu. Genişletmek için tıkla... YouTube videolarının linkleriyle indirme yapan siteler var hocam onları kullanın YouTube GO da zaten indirecek.
M.Tarık dedi: 2 farklı sürümü denedim uygulama yüklenmiyor. Genelde internetin çekmediği yerlerde oluyorum, işime fazlasıyla yarıyordu. Genişletmek için tıkla... YouTube videolarının linkleriyle indirme yapan siteler var hocam onları kullanın YouTube GO da zaten indirecek.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.518 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 31 Ağustos 2022 #9 Chitoge Kirisaki dedi: Snaptube'u deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında yıllardır kullandığım bir uygulama ama son zamanlarda fazla reklam verince rahatsızlık hissettim "acaba virüs mü?"diye.
Chitoge Kirisaki dedi: Snaptube'u deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında yıllardır kullandığım bir uygulama ama son zamanlarda fazla reklam verince rahatsızlık hissettim "acaba virüs mü?"diye.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 31 Ağustos 2022 #10 Youtube GO iyi değil, belli aralıklarla yine videoyu tazeliyor.