Youtube güncellenmiyor

Shadowslayer

Kilopat
Makaleler
2
Selamlar, yaklaşık üç aydır bu sorunu yaşıyorum. Üç ay önce Youtube'u hatırlayamadığım bir sebeple fabrika ayarlarına döndürdüm, yani ilk sürüme geri getirdim. Daha sonrasında güncellemek istediğimde hep hata verdi. Mobil veriden de, Wi-Fi'dan de denedim olmadı. Aptoide gibi harici uygulamaları denedim, internetten APK olarak yükledim, en sonunda telefona root atıp tamamen kaldırdım ve yükledim yine olmadı. Sürekli hata veriyor.

Aslında pek önemli bir sorun da değildi çünkü hala girebiliyordum, fakat son gelen güncelleme ile uygulamaya girmeme izin vermeden "Kullanmak için lütfen güncelleyiniz." yazıyor. Mecbur tarayıcıdan açıp izliyorum videoları. Sorun nasil çözülür? Teşekkürler.

Google Play hizmetleri, Play Store ve indirme yöneticisinin verilerini temizlemeyi denedin mi? Benim benzer sorunlar olunca bu şekilde çözülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz Lenovo K5, sürüm 5.1.1, başka hangi bilgiler lazım? İsterseniz ekran kartı, işlemci falan da söyleyebilirim. Telefona root atma sebebim ise, Youtube normalde kaldırılmıyor biliyorsunuz, harici bir uygulama ile kaldırmak için attım.

Merhaba, yaklaşık 5 aydır youtube uygulamasını güncelleyemiyorum.Ekteki hatayı almaktayım.Sorunu düzeltmenin tüm yollarını denedim.Telefonum htc desire 728 yardımlarınızı rica ederim.i

Ayşegüll Aynı Sorun Bendede Var Cozduysen Lutfen Cevabini Yazar misin?

Sorun bende de var eğer düzeltiyseniz bana cevap verebilir misiniz? Lütfen çok rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…