YouTube hesabı askıya alındı

thecrackdancer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. YouTube hesabım askıya alındı. Açmakta ya da açmamakta değilim. Fakat hesap değiştiremiyorum. Hesap değiştiremediğimden dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. YouTube hesabım askıya alındı. Açmakta ya da açmamakta değilim. Fakat hesap değiştiremiyorum. Hesap değiştiremediğimden dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Google Play servislerinin verilerini sil.
Yeniden hesaplarına giriş yap.

Hesabınızın E-Postasına neden askıya alındığı ile ilgili mesaj gelmiştir. Baktınız mı? Eğer ki çalınıp video yüklenmesi yapıldığı için askıya alındıysa, e-posta ile ulaşırsanız 1 seferlik geri aktive oluyor. Ondan sonra sorununuz düzelir.

Google Play servislerinin verilerini sil.
Yeniden hesaplarına giriş yap.
Bu da işe yarayabilir.

Hesabım çalınmadı. Kanala sadece Valorant klibi attım. Onu da 20 30 saniye geçmeden sildim. Zaten çok da önemli değil. Sadece abone olduğum hesaplar gitmeseydi iyi olurdu. Şimdi geçmişi tamamen silip başka bir hesapla giriş yaptım. Cevap yazanlara teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…