E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #1 YouTube hesap devretme yaparsak aboneler ve izlenmeler silinir mi?
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Devrettiğin kişiye bağlı bir şey. Ben 100000 abonelik kanalı devrettim hala duruyor videolar.
Ajan Paul Kellerman Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Emin Tecirli dedi: YouTube hesap devretme yaparsak aboneler ve izlenmeler silinir mi? Genişletmek için tıkla... Yani videoları silmezseniz silinmez aboneler de abonelerin insafına kalmış sonuçta YouTube'da kaç kişi böyle hesap devri yapıyor ve birinde de abone ve izlenmelerin silindiğini görmedim.
Emin Tecirli dedi: YouTube hesap devretme yaparsak aboneler ve izlenmeler silinir mi? Genişletmek için tıkla... Yani videoları silmezseniz silinmez aboneler de abonelerin insafına kalmış sonuçta YouTube'da kaç kişi böyle hesap devri yapıyor ve birinde de abone ve izlenmelerin silindiğini görmedim.