YouTube hesabı için bot basmak mantıklı mıdır?

darkweeb

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
YouTube kanalım izlenmesi az oluyor. bot basmak istiyorum. algoritma bozulur mu? hesap riski var m?ı bilen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Bot olarak attığın like, izlenme, abone vs. direkt silinir, boş yere basmış olursun.

YouTube kanalım izlenmesi az oluyor. bot basmak istiyorum. algoritma bozulur mu? hesap riski var m?ı bilen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi?
Ban bile yersiniz.

YouTube kanalım izlenmesi az oluyor. Bot basmak istiyorum. Algoritma bozulur mu? Hesap riski var m? I bilen veya yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Burada ki arkadaşların yanlışı olduğunu düşüyorum.Evet, bot basmak tamamen zararlıdır ancak ban yemek gibi bir durum yok. Zaten YouTube'nin algoritması bunu anlıyor ve sizi keşfete çıkarmıyor yani kanalınızın büyümesine engel oluyor. Bir de kara para aklama durumuna değinelim eğer YouTube anlarsa paranızı ödememek veya zararlı çıkarsa dava açma gibi haklarada sahiptir.

En son çinli biri çok eskiden kullanılan bir tekniği kullandı ortaya çıktı illaki haberi görmüşünüzdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…