YouTube hesabı kapatıldı

Atom2

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir ay önce YouTube hesabı açtım, YouTube'da sadece video izliyorum ama dün hesabım kapatıldığına dair bir mail aldım. İtiraz ettim ama sonuçsuz hesabımı komple kappattılar. Hesabı açmadan önce bilgisayara format attım ve hiçbir zararlı, şüpheli yazalım indirmedim, bilgisayarımı tarattığımda bir şey çıkmadı. Hesabımı geri almak için uğraşmak istemiyorum. Zaten ama bir anda durduk yere hesabımın kapatılmasına hoşnut olmadım. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 36
Yaklaşık bir ay önce YouTube hesabı açtım, YouTube'da sadece video izliyorum ama dün hesabım kapatıldığına dair bir mail aldım. İtiraz ettim ama sonuçsuz hesabımı komple kappattılar. Hesabı açmadan önce bilgisayara format attım ve hiçbir zararlı, şüpheli yazalım indirmedim, bilgisayarımı tarattığımda bir şey çıkmadı. Hesabımı geri almak için uğraşmak istemiyorum. Zaten ama bir anda durduk yere hesabımın kapatılmasına hoşnut olmadım. Bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Sorununu bilmiyorum ama isim soyismin gözüküyor, söyleyeyim dedim.

teşekkürler. zaten tam ismim değildi yine koyucam resmi

arkadaşlar bu arada hesaba bilgim dışında video yüklenmemiş,zaten bende video yüklemiyordum.Hesapta sadece bir yorum var oda soru sormak için onun dışında yazdığım gibi sadece video izliyordum.Başka neden kanalım kapanır bilen varsa yazabilir mi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı