YılmazSesi Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 116 6 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. YouTube hesabımın şifresini unuttum. Hesabı kullanırken iki aşamalı doğrulamayı da aktif etmiştim. Aktif ederken bana kodları da vermişti. O kodlar artık elimde yok. Hesabımı nasıl kurtaracağım?
Merhabalar. YouTube hesabımın şifresini unuttum. Hesabı kullanırken iki aşamalı doğrulamayı da aktif etmiştim. Aktif ederken bana kodları da vermişti. O kodlar artık elimde yok. Hesabımı nasıl kurtaracağım?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 YouTube Destek’e mail at.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Ağustos 2021 #3 Emin değilim ama telefonunuz kayıtlı ise şifreyi telefon ile sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
YılmazSesi Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 116 6 Ağustos 2021 #4 403646 dedi: Emin değilim ama telefonunuz kayıtlı ise şifreyi telefon ile sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı. Ama illa 8 basamaklı kodları istiyor. Neymiş size ait olup olmadığını öğrenmemiz gerekliymiş.
403646 dedi: Emin değilim ama telefonunuz kayıtlı ise şifreyi telefon ile sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı. Ama illa 8 basamaklı kodları istiyor. Neymiş size ait olup olmadığını öğrenmemiz gerekliymiş.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Ağustos 2021 #5 YılmazSesi dedi: Kayıtlı. Ama illa 8 basamaklı kodları istiyor. Neymiş size ait olup olmadığını öğrenmemiz gerekliymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefonu sıfırladığımda 2AD'ye erişimim yoktu ama sms ile giriş yapabilmiştim, bilemedim inşallah çözersiniz.
YılmazSesi dedi: Kayıtlı. Ama illa 8 basamaklı kodları istiyor. Neymiş size ait olup olmadığını öğrenmemiz gerekliymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben telefonu sıfırladığımda 2AD'ye erişimim yoktu ama sms ile giriş yapabilmiştim, bilemedim inşallah çözersiniz.