X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 13 Aralık 2021 #1 Fotoğrafı olmayan, kim olduğu belirsiz bir hesap şikayet edilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #2 Xj9 dedi: Fotoğrafı olmayan, kim olduğu belirsiz bir hesap şikayet edilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. IP adresinden kişinin ev adresi bile tespit edilebilir.
Xj9 dedi: Fotoğrafı olmayan, kim olduğu belirsiz bir hesap şikayet edilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. IP adresinden kişinin ev adresi bile tespit edilebilir.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #3 Xj9 dedi: Fotoğrafı olmayan, kim olduğu belirsiz bir hesap şikayet edilir mi? Genişletmek için tıkla... Nereye şikayet edeceksiniz?
Xj9 dedi: Fotoğrafı olmayan, kim olduğu belirsiz bir hesap şikayet edilir mi? Genişletmek için tıkla... Nereye şikayet edeceksiniz?
X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 14 Aralık 2021 #4 Uorku dedi: Nereye şikayet edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Beni şikayet etmiş biri, hesabımı sildim.
Uorku dedi: Nereye şikayet edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Beni şikayet etmiş biri, hesabımı sildim.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #5 Xj9 dedi: Beni şikayet etmiş biri, hesabımı sildim. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden mi? Yoksa resmi yerlere mi?
Xj9 dedi: Beni şikayet etmiş biri, hesabımı sildim. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden mi? Yoksa resmi yerlere mi?
X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 14 Aralık 2021 #6 Uorku dedi: YouTube üzerinden mi? Yoksa resmi yerlere mi? Genişletmek için tıkla... Cimer. YouTube'un Türkiye'de konsolosluğu var mı ?
Uorku dedi: YouTube üzerinden mi? Yoksa resmi yerlere mi? Genişletmek için tıkla... Cimer. YouTube'un Türkiye'de konsolosluğu var mı ?
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #7 Xj9 dedi: Cimer. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız da sizi şikayet etti? Xj9 dedi: YouTube'un Türkiye'de konsolosluğu var mı? Genişletmek için tıkla... Konsolosluğu değil de İstanbul'da Google Türkiye ofisi var diye biliyorum. Google Türkiye Ofisi (YouTube'da içerisindeydi sanırım. Unuttum biraz araştırmak lazım.)
Xj9 dedi: Cimer. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız da sizi şikayet etti? Xj9 dedi: YouTube'un Türkiye'de konsolosluğu var mı? Genişletmek için tıkla... Konsolosluğu değil de İstanbul'da Google Türkiye ofisi var diye biliyorum. Google Türkiye Ofisi (YouTube'da içerisindeydi sanırım. Unuttum biraz araştırmak lazım.)