YouTube hesabım bot mu oldu?

Makaleler
2
Arama geçmişimde garip şeyler yok. İzleme geçmişime baktığımda da garip bir şey görmedim. Gözümden kaçtıysa bilemiyorum.
Ana sayfamda 200 izlenen garip videolar çıkıyor ya da bir video izlerken sağ tarafta 200-400 izlenmesi olan video çıkıyor. YouTube hesabımın, Gmail hesabımın şifresini değiştirdim fakat hala aynı.
Bunun sebebi nedir?
@Dutchman @Fıratt10 @Prime777 @296822

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava film izlediğiniz sitelerdeki reklamlar geçmişinizde çıkıyor.

Youtube geçmişini temizleyin.

YouTube algoritmasının yan etkisidir muhtemelen. Ne alaka dediğim şeyleri de arada bana önerir. Elimle tek tek hangi videoları beğenip öne çıkarılan hangi videoları beğenmediğimi seçerek yıllar boyu eğittim kendisini artık isabetli sonuçlar çıkarıyor.

Bende de aynı sorun var.

Daha önce bot sitelerinden abone kasmışsın galiba bu sebep ile çıkıyor. Senin hesabın başkalarına izlenme kazandırıyor yani bir bot hesabı oldu.

Bu tür siteleri bir kere bile kullanmadım.
Aboneliklerin de farklı isimler var mı kontrol et. Eğer var ise kullanmışsındır. Bu farklı isimlerden kast ettiğim değişik değişik kanallar yani arap kanallar, hint kanallar vs. Şifreni vs sıfırla diğer hesaplardan oturumunu kapat a bas google üzerinden orda gözükür hangi telefondan hangi bilgisayardan girdiysen bu hesabına. Bilmediğin hesap var ise direk oturumu kapat de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…