Merhaba, birkaç aydır YouTube hesabımın kafasına göre abuk subuk videolar beğenmesi nedeniyle bilgisayarımda mail hesaplarımı kullanamıyorum. Bilgisayarıma defalarca format attım, mail hesabımın şifresini defalarca değiştirdim ama çözüm olmadı sorunum hala devam ediyor. Telefonumda aktif olarak kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor ama bilgisayarımda mail hesabıma giriş yaptığım gibi saçma sapan videolar beğeniyor. Hesabıma başka birinin girmesi imkansız her türlü güvenlik ayarı açık (iki adımlı doğrulama vs.). Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi? En sonunda kafayı yiyeceğim bunun yüzünden.
@Ömür25 anlıyorum. Bunu sorma sebebim havuz mantığında çalışan bir siteden kendinize like ya da abone botu yaptırdıysanız karşılığında siz de onlara abone ve like atıyorsunuz da otomatik olarak. Bu yüzden sormuştum.
@Ömür25 anlıyorum. Bunu sorma sebebim havuz mantığında çalışan bir siteden kendinize like ya da abone botu yaptırdıysanız karşılığında siz de onlara abone ve like atıyorsunuz da otomatik olarak. Bu yüzden sormuştum.
Evet biliyorum, ama dediğim gibi bu hesabımda o tarz sitelere kesinlikle giriş yapmam güvenemediğim sitelere yan hesaplarımla giriş yaparım. 2-3 aydır hesabım bu şekilde işte bir türlü çözemedim.