ZKrovS Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 YouTube hesabımda benim izlemediğim videolar izlenmiş ve like atılmış. Bunları kim yapıyor? Nasıl engel olabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
YouTube hesabımda benim izlemediğim videolar izlenmiş ve like atılmış. Bunları kim yapıyor? Nasıl engel olabilirim?
Çözüm Erpol 9 Ekim 2022 Başkası değil, YouTube'un botları yapıyor ve hemen hemen her hesapta var. Hatta Instagram'da da var.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 9 Ekim 2022 #2 Başkası değil, YouTube'un botları yapıyor ve hemen hemen her hesapta var. Hatta Instagram'da da var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ZKrovS Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Erpol dedi: Başkası değil, YouTube'un botları yapıyor ve hemen hemen her hesapta var. Hatta Instagram'da da var. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatırım? beni rahatsız ediyor Artı 0 Eksi
Erpol dedi: Başkası değil, YouTube'un botları yapıyor ve hemen hemen her hesapta var. Hatta Instagram'da da var. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatırım? beni rahatsız ediyor
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 9 Ekim 2022 #4 ZKrovS dedi: Nasıl kapatırım? beni rahatsız ediyor Genişletmek için tıkla... Maalesef kapatamazsınız. Artı 0 Eksi
ZKrovS dedi: Nasıl kapatırım? beni rahatsız ediyor Genişletmek için tıkla... Maalesef kapatamazsınız.