alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 21 Haziran 2023 #1 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Çok ışık yok gibi.
6 654515 Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 5 21 Haziran 2023 #3 alpserhat dedi: Eki Görüntüle 1830871 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Genişletmek için tıkla... 3 günlük bir kanal olduğu için iyi şimdilik. Ama shorts dışında normal videolar da üretmelisiniz. Başarılar.
alpserhat dedi: Eki Görüntüle 1830871 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Genişletmek için tıkla... 3 günlük bir kanal olduğu için iyi şimdilik. Ama shorts dışında normal videolar da üretmelisiniz. Başarılar.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 alpserhat dedi: Eki Görüntüle 1830871 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Genişletmek için tıkla... Ne tür içerikler yüklüyorsunuz?
alpserhat dedi: Eki Görüntüle 1830871 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Genişletmek için tıkla... Ne tür içerikler yüklüyorsunuz?
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #5 Yavaş yavaş yükseliyor video atma sıklığını belirleyip kaliteli içerikler yaparsan hesabın çok hızlı gelişir.
Yavaş yavaş yükseliyor video atma sıklığını belirleyip kaliteli içerikler yaparsan hesabın çok hızlı gelişir.
Turkish Cowboys Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 31 21 Haziran 2023 #6 alpserhat dedi: Eki Görüntüle 1830871 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Genişletmek için tıkla... Shorts olduğu için normal bu sayılar belki normal video olsaydı iyi olurdu.
alpserhat dedi: Eki Görüntüle 1830871 3 günlük kanal ve kanalda 3 video var(shorts) nasıl sizce daha da ilerler mi bu izlenme? Genişletmek için tıkla... Shorts olduğu için normal bu sayılar belki normal video olsaydı iyi olurdu.
alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 21 Haziran 2023 #7 654515 dedi: 3 günlük bir kanal olduğu için iyi şimdilik. Ama shorts dışında normal videolar da üretmelisiniz. Başarılar. Genişletmek için tıkla... Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum. Adrastos dedi: Ne tür içerikler yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fan hesabıyım. Florxsy BAN dedi: Yavaş yavaş yükseliyor video atma sıklığını belirleyip kaliteli içerikler yaparsan hesabın çok hızlı gelişir. Genişletmek için tıkla... Hergün 1-2 shorts videosu yüklüyorum. Turkish Cowboys dedi: Shorts olduğu için normal bu sayılar belki normal video olsaydı iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Olsun bence yinede 3 günlük kanal için iyi. arandur dedi: Çok ışık yok gibi. Genişletmek için tıkla...
654515 dedi: 3 günlük bir kanal olduğu için iyi şimdilik. Ama shorts dışında normal videolar da üretmelisiniz. Başarılar. Genişletmek için tıkla... Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum. Adrastos dedi: Ne tür içerikler yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fan hesabıyım. Florxsy BAN dedi: Yavaş yavaş yükseliyor video atma sıklığını belirleyip kaliteli içerikler yaparsan hesabın çok hızlı gelişir. Genişletmek için tıkla... Hergün 1-2 shorts videosu yüklüyorum. Turkish Cowboys dedi: Shorts olduğu için normal bu sayılar belki normal video olsaydı iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Olsun bence yinede 3 günlük kanal için iyi. arandur dedi: Çok ışık yok gibi. Genişletmek için tıkla...
Turkish Cowboys Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 31 21 Haziran 2023 #8 alpserhat dedi: Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum. Fan hesabıyım. Her gün 1-2 shorts videosu yüklüyorum. Olsun bence yine de 3 günlük kanal için iyi. Genişletmek için tıkla... 3 gün için yine düşük bende bir ara başlamıştım ama 3 video için ortalama.
alpserhat dedi: Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum. Fan hesabıyım. Her gün 1-2 shorts videosu yüklüyorum. Olsun bence yine de 3 günlük kanal için iyi. Genişletmek için tıkla... 3 gün için yine düşük bende bir ara başlamıştım ama 3 video için ortalama.
6 654515 Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 5 21 Haziran 2023 #9 alpserhat dedi: Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Edit yapıp paylaşabilirsiniz. Shorts dışı olarak.
alpserhat dedi: Fan hesabı olduğundan normal video atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Edit yapıp paylaşabilirsiniz. Shorts dışı olarak.