Sahire12 Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Sarrafı <3 5 Eylül 2022 #11 Kaos5801 dedi: E-posta şifreni değiştir, değişiyorsa tamamdır. 2AD etkinleştir ve telefon numaranı da mümkünse değiştir. Hesabını girdiğin cihaza virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... telefonumu yeni ekledim AnotherJourney dedi: Genelde YouTubeda ki bilinmeyen videolar çalınma yüzünden değil. 3. Parti bir uygulamaya erişim izni vermişsiniz. O yüzden. Genişletmek için tıkla... Hiçbir uygulamaya erişim vermediniz yazıyor
Kaos5801 dedi: E-posta şifreni değiştir, değişiyorsa tamamdır. 2AD etkinleştir ve telefon numaranı da mümkünse değiştir. Hesabını girdiğin cihaza virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... telefonumu yeni ekledim AnotherJourney dedi: Genelde YouTubeda ki bilinmeyen videolar çalınma yüzünden değil. 3. Parti bir uygulamaya erişim izni vermişsiniz. O yüzden. Genişletmek için tıkla... Hiçbir uygulamaya erişim vermediniz yazıyor
Aglasun Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 33 5 Eylül 2022 #12 3.cü parti uygulamaya verdim 2 doğrulamada yoktu hesabın tüm her şeyini unuttum hesabım değerliydi ne yazıkkı kurtuluşu yok.
3.cü parti uygulamaya verdim 2 doğrulamada yoktu hesabın tüm her şeyini unuttum hesabım değerliydi ne yazıkkı kurtuluşu yok.
Sahire12 Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Sarrafı <3 5 Eylül 2022 #13 AnotherJourney dedi: Hesabınıza başka bir uygulamadan izin vermişsiniz. Google hesabımı yönet diyip daha önce izin verdiğiniz uygulamaları kaldırın, sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Haklıymışssınız reddit vs hepsini kaldırdım sadece duo mobil kaldı sıkıntı olurmu
AnotherJourney dedi: Hesabınıza başka bir uygulamadan izin vermişsiniz. Google hesabımı yönet diyip daha önce izin verdiğiniz uygulamaları kaldırın, sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Haklıymışssınız reddit vs hepsini kaldırdım sadece duo mobil kaldı sıkıntı olurmu
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 5 Eylül 2022 #14 Sahire12 dedi: Haklıymışssınız reddit vs hepsini kaldırdım sadece duo mobil kaldı sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur.
Sahire12 dedi: Haklıymışssınız reddit vs hepsini kaldırdım sadece duo mobil kaldı sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur.
Sahire12 Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Sarrafı <3 5 Eylül 2022 #15 AnotherJourney dedi: Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur. Genişletmek için tıkla... bynogame bir d etiktok hesabı açılmış haberim yok AnotherJourney dedi: Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur. Genişletmek için tıkla... işin garip yanı bana google güvenlik uyarısı dahi gelmedi
AnotherJourney dedi: Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur. Genişletmek için tıkla... bynogame bir d etiktok hesabı açılmış haberim yok AnotherJourney dedi: Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur. Genişletmek için tıkla... işin garip yanı bana google güvenlik uyarısı dahi gelmedi
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 5 Eylül 2022 #16 Sahire12 dedi: bynogame bir d etiktok hesabı açılmış haberim yok işin garip yanı bana google güvenlik uyarısı dahi gelmedi Genişletmek için tıkla... Neyse tüm izinleri kaldırın, şifre değilim, doğrulama falan açın. Kurtarma e postası veya numara ekleyin. Birde güvenlik sorusu. Sorun çözülür.
Sahire12 dedi: bynogame bir d etiktok hesabı açılmış haberim yok işin garip yanı bana google güvenlik uyarısı dahi gelmedi Genişletmek için tıkla... Neyse tüm izinleri kaldırın, şifre değilim, doğrulama falan açın. Kurtarma e postası veya numara ekleyin. Birde güvenlik sorusu. Sorun çözülür.
Sahire12 Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Sarrafı <3 5 Eylül 2022 #17 AnotherJourney dedi: Neyse tüm izinleri kaldırın, şifre değilim, doğrulama falan açın. Kurtarma e postası veya numara ekleyin. Birde güvenlik sorusu. Sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler son sorum var bağlı cihazlar da artık o tablet gözükmüyor bu bağlantısı kesildiği anlamına geliyor değil mi
AnotherJourney dedi: Neyse tüm izinleri kaldırın, şifre değilim, doğrulama falan açın. Kurtarma e postası veya numara ekleyin. Birde güvenlik sorusu. Sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler son sorum var bağlı cihazlar da artık o tablet gözükmüyor bu bağlantısı kesildiği anlamına geliyor değil mi
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 5 Eylül 2022 #18 Sahire12 dedi: Teşekkürler son sorum var bağlı cihazlar da artık o tablet gözükmüyor bu bağlantısı kesildiği anlamına geliyor değil mi Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyledir. Keşke önce o cihazın konumunu bulsaydınız.
Sahire12 dedi: Teşekkürler son sorum var bağlı cihazlar da artık o tablet gözükmüyor bu bağlantısı kesildiği anlamına geliyor değil mi Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyledir. Keşke önce o cihazın konumunu bulsaydınız.
Sahire12 Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Sarrafı <3 5 Eylül 2022 #19 AnotherJourney dedi: Evet hocam öyledir. Keşke önce o cihazın konumunu bulsaydınız. Genişletmek için tıkla... Konum bulunduğum yer diye gözüküyor
AnotherJourney dedi: Evet hocam öyledir. Keşke önce o cihazın konumunu bulsaydınız. Genişletmek için tıkla... Konum bulunduğum yer diye gözüküyor
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 5 Eylül 2022 #20 Sahire12 dedi: Konum bulunduğum yer diye gözüküyor Genişletmek için tıkla... İzinsiz giren cihazın mı hocam?
Sahire12 dedi: Konum bulunduğum yer diye gözüküyor Genişletmek için tıkla... İzinsiz giren cihazın mı hocam?