YouTube hesabına biri girmiş

E-posta şifreni değiştir, değişiyorsa tamamdır. 2AD etkinleştir ve telefon numaranı da mümkünse değiştir. Hesabını girdiğin cihaza virüs taraması yap.
telefonumu yeni ekledim

Genelde YouTubeda ki bilinmeyen videolar çalınma yüzünden değil. 3. Parti bir uygulamaya erişim izni vermişsiniz. O yüzden.
Hiçbir uygulamaya erişim vermediniz yazıyor

3.cü parti uygulamaya verdim 2 doğrulamada yoktu hesabın tüm her şeyini unuttum hesabım değerliydi ne yazıkkı kurtuluşu yok.

Hesabınıza başka bir uygulamadan izin vermişsiniz. Google hesabımı yönet diyip daha önce izin verdiğiniz uygulamaları kaldırın, sorun çözülür.
Haklıymışssınız reddit vs hepsini kaldırdım sadece duo mobil kaldı sıkıntı olurmu

Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur.
bynogame bir d etiktok hesabı açılmış haberim yok

Redditten vs sorun olmaz. 3 parti pek bilinmeyen siteler vs genelde olur. izinlerden bakın hangisinin YouTube a erişimi var diye. O yapıyordur.
işin garip yanı bana google güvenlik uyarısı dahi gelmedi

Neyse tüm izinleri kaldırın, şifre değilim, doğrulama falan açın. Kurtarma e postası veya numara ekleyin. Birde güvenlik sorusu. Sorun çözülür.
Teşekkürler son sorum var bağlı cihazlar da artık o tablet gözükmüyor bu bağlantısı kesildiği anlamına geliyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…