Eyüppro Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Merhaba ben YouTube hype isminde bir YouTube özelliği duymuştum ancak bir türlü bu özelliği kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Merhaba ben YouTube hype isminde bir YouTube özelliği duymuştum ancak bir türlü bu özelliği kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Eyüppro dedi: Merhaba ben YouTube hype isminde bir YouTube özelliği duymuştum ancak bir türlü bu özelliği kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ÖNEMLİ: Bu özellik, şu anda sınırlı beta sürümündedir ve yalnızca belirli ülkelerde kullanılabilir. Kaynak : Videoları hype etme - Android - YouTube Yardım
Eyüppro dedi: Merhaba ben YouTube hype isminde bir YouTube özelliği duymuştum ancak bir türlü bu özelliği kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ÖNEMLİ: Bu özellik, şu anda sınırlı beta sürümündedir ve yalnızca belirli ülkelerde kullanılabilir. Kaynak : Videoları hype etme - Android - YouTube Yardım