hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 5 Aralık 2020 #21 bilinçli pars dedi: Mikrofon da kullanmazsanız, ekran karşısına da geçmezseniz Sosyal'den bile az reyting alırsınız benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama yine de şansımı denemek istiyorum. Öylesine yaptığım Lyrics videom 600 küsür izlenmişti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shuichi Tatsuo dedi: Daha önce de yazdım tekrar yazayım. Photoshop'la alakalı hızlandırılmış eğitim, anime amv, yayınlardan kesit alıp yayıncılara bağış ile iletebilirsin. En iyisi bionluk üzerinden çalışmak ancak Papara'dan desteğini çekmişti yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... 349398 dedi: O zaman arkadaşların da dediği gibi bir fotoğrafı düzenlerken hızlandırılmış kayıt alabilirsiniz. Güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Hızlandırılmış Photoshop videolarına baktım biraz, güzel bir içeriğe benziyor. Değerlendireceğim, teşekkürler.
bilinçli pars dedi: Mikrofon da kullanmazsanız, ekran karşısına da geçmezseniz Sosyal'den bile az reyting alırsınız benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama yine de şansımı denemek istiyorum. Öylesine yaptığım Lyrics videom 600 küsür izlenmişti. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shuichi Tatsuo dedi: Daha önce de yazdım tekrar yazayım. Photoshop'la alakalı hızlandırılmış eğitim, anime amv, yayınlardan kesit alıp yayıncılara bağış ile iletebilirsin. En iyisi bionluk üzerinden çalışmak ancak Papara'dan desteğini çekmişti yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... 349398 dedi: O zaman arkadaşların da dediği gibi bir fotoğrafı düzenlerken hızlandırılmış kayıt alabilirsiniz. Güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Hızlandırılmış Photoshop videolarına baktım biraz, güzel bir içeriğe benziyor. Değerlendireceğim, teşekkürler.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.810 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 5 Aralık 2020 #22 Benim Mayıs ayında yayınladığım video da o kadar Reyting almıştı. Daha uzundu süresi.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 5 Aralık 2020 #23 Bu tür videolar hem eğlenceli oluyor hem de tutuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama konu bulmak zor olabilir.
Bu tür videolar hem eğlenceli oluyor hem de tutuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama konu bulmak zor olabilir.