L Leareff Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Ben gün içerisinde hep oyun oynuyorum ve bunu videoya geçirmek istiyorum ama içerik bulamıyorum. Bu yüzden sizden içerik önerisi istiyorum (yüzümü göstermeyeceğim).
Ben gün içerisinde hep oyun oynuyorum ve bunu videoya geçirmek istiyorum ama içerik bulamıyorum. Bu yüzden sizden içerik önerisi istiyorum (yüzümü göstermeyeceğim).
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 881 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
L Leareff Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 cagr30 dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Valorant ve hikayeli oyunlar. Oynuyorum genellikle.
cagr30 dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Valorant ve hikayeli oyunlar. Oynuyorum genellikle.
3 367798 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 232 1 Ocak 2023 #4 Walktrough çekebilirsiniz, en sevdiğniz oyunun speedrun yapabilirsiniz, bir oyunun buglarını keşfetip onları yükleyebilirsiniz.
Walktrough çekebilirsiniz, en sevdiğniz oyunun speedrun yapabilirsiniz, bir oyunun buglarını keşfetip onları yükleyebilirsiniz.
L Leareff Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 Benim aklımda oynadığım oyunları komik yerlerini alıp editleyip paylaşmak var sizce nasıl.
3 367798 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 232 1 Ocak 2023 #6 Leareff dedi: Benim aklımda oynadığım oyunları komik yerlerini alıp editleyip paylaşmak var sizce nasıl. Genişletmek için tıkla... Evet, o şekilde de yapabilirsiniz. frogling tarzı editler çok iyi oluyor ama telif kısmı problemli kanalınız para kazanamayabilir.
Leareff dedi: Benim aklımda oynadığım oyunları komik yerlerini alıp editleyip paylaşmak var sizce nasıl. Genişletmek için tıkla... Evet, o şekilde de yapabilirsiniz. frogling tarzı editler çok iyi oluyor ama telif kısmı problemli kanalınız para kazanamayabilir.