My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 12 Kasım 2023 #1 YouTube'ın algılayamadığı bir adblocker var mı? Yakın zamanda kullandığım bir adblocker sanırsam YouTube tarafından algılandı ve kapamazsam video izleyemiyordum o yüzden onu kapadım.
YouTube'ın algılayamadığı bir adblocker var mı? Yakın zamanda kullandığım bir adblocker sanırsam YouTube tarafından algılandı ve kapamazsam video izleyemiyordum o yüzden onu kapadım.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2023 #2 uBlock kullanıyorum ben.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 12 Kasım 2023 #3 Kaanolovski dedi: uBlock kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bugün bende onu da algıladı hocam algoritmayı galiba genişletiyorlar.
Kaanolovski dedi: uBlock kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bugün bende onu da algıladı hocam algoritmayı galiba genişletiyorlar.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 12 Kasım 2023 #4 Tarayıcı değiştirmek sorun değilse Opera'nın kendi reklam önleyici ve VPN servisi gayet mükemmel.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2023 #5 275713 dedi: Bugün bende onu da algıladı hocam algoritmayı galiba genişletiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende gayet stabil şuan, algıladığı vesaire yok.
275713 dedi: Bugün bende onu da algıladı hocam algoritmayı galiba genişletiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende gayet stabil şuan, algıladığı vesaire yok.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 12 Kasım 2023 #6 Şimdilik düzgün çalışıyor.
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Kasım 2023 #7 uBlock şu an çalışıyor.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 12 Kasım 2023 #8 Kaanolovski dedi: Bende gayet stabil şuan, algıladığı vesaire yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende algıladı daha sonra çalışmaya devam etti ama birkaç kere algılamaya başladı galiba uBlock aramızdan ayrıldı. pumour dedi: uBlock şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende birkaç kere algıladı sanırım çok dayanmaz uBlock.
Kaanolovski dedi: Bende gayet stabil şuan, algıladığı vesaire yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bende algıladı daha sonra çalışmaya devam etti ama birkaç kere algılamaya başladı galiba uBlock aramızdan ayrıldı. pumour dedi: uBlock şu an çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende birkaç kere algıladı sanırım çok dayanmaz uBlock.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2023 #9 275713 dedi: Hocam bende algıladı daha sonra çalışmaya devam etti ama birkaç kere algılamaya başladı galiba uBlock aramızdan ayrıldı. Hocam onu bende birkaç kere algıladı sanırım çok dayanmaz uBlock. Genişletmek için tıkla... O da giderse Technopata girip "YouTube için adblocker var mı?" konusu açarız, problem yok.
275713 dedi: Hocam bende algıladı daha sonra çalışmaya devam etti ama birkaç kere algılamaya başladı galiba uBlock aramızdan ayrıldı. Hocam onu bende birkaç kere algıladı sanırım çok dayanmaz uBlock. Genişletmek için tıkla... O da giderse Technopata girip "YouTube için adblocker var mı?" konusu açarız, problem yok.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 12 Kasım 2023 #10 Kaanolovski dedi: O da giderse Technopat'a girip reklam engelleyicisi konusu açarız, problem yok. Genişletmek için tıkla... Hahahahah doğru diyorsunuz hocam cansınız. Ama benim içinde şu an sıkıntı çıkarmıyor ama ara ara algılıyor çok sık değil.
Kaanolovski dedi: O da giderse Technopat'a girip reklam engelleyicisi konusu açarız, problem yok. Genişletmek için tıkla... Hahahahah doğru diyorsunuz hocam cansınız. Ama benim içinde şu an sıkıntı çıkarmıyor ama ara ara algılıyor çok sık değil.