Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 8 Ekim 2022 #1 Selam arkadaşlar, Overwatch videoları atacağım bir kanal açtım ve banner yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim?
Selam arkadaşlar, Overwatch videoları atacağım bir kanal açtım ve banner yapmak istiyorum. Nereden yapabilirim?
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 341 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 8 Ekim 2022 #2 Internetten hazır template indirebilirsin. Eğer profesyonel bir şey istiyorsan ben sana yardımcı olabilirim.
Internetten hazır template indirebilirsin. Eğer profesyonel bir şey istiyorsan ben sana yardımcı olabilirim.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 8 Ekim 2022 #3 ZechPhoenix dedi: Internetten hazır template indirebilirsin. Eğer profesyonel bir şey istiyorsan ben sana yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olabilirsen sevinirim.
ZechPhoenix dedi: Internetten hazır template indirebilirsin. Eğer profesyonel bir şey istiyorsan ben sana yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olabilirsen sevinirim.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 341 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 8 Ekim 2022 #4 Steam'den ekleyelim birbirimizi oradan konuşalım. Steam