Youtube İçin Eğitim Seti Önerisi

Evet arkadaşlar Youtube'da kendimi geliştirmek için bilgilere sahip olmam gerek ve benim 3 seçenek var şu an. Enes Batur, Ruhi Çenet, Afgan Rasulov. Sizce hangisi önerileri bekliyorum.
Not: Kanalım oyun kanalı olacak Enes Batur'u düşündüm ama en ustaları Afgan Rasulov diye düşündüm ama o adamın konuşmaları bi garip geliyor. Sanki ve son olarak Ruhi Çenet'inki en çok satılanı kafam çok karaştı yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla 2 haftadır bekledim öne çıkardım felan daha yeni sen yardım ettin Allah razı olsun ben zaten ruhi çenetinkini alacamda enes baturda oyun kanalı diye biraz düşündüm.

Önemli değil. Bu arada evet Enes Batur da 8 milyona ulaşmak üzere çok başarılı bir kanal haklısın düşünülmeli bence de. Bu arada kanalın içeriği ne olacak ?

Hangi oyunları çekmeyi düşünüyorsunuz? İzleyici kazanmanın yolunu farklılık ve kendine özgü anlatım olarak görüyorum. Ama şöyle bir durum da var senin kanalın neden izlenmeli? Bu soruya verebilecek cevabın varsa iyi şeyler olabilir. Hevesini kırmak gibi düşüncem yok ama fazlasıyla kanal mevcut sıradan bir kanal olursan yok olup gidersin farklı olman gerek bence.

@JobenN Kesinlike Enes Batur'dan dinlemelisin. "Aptal, gerizekalı" ve daha birçok hakarette bulunuluyor kendisine ancak ben zeki bir olduğunu düşünüyorum. 8 milyonluk bir kitleyi kazanmak kolay değil. Kesinlikle onun önerilerini dinlemelisin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı