Youtube İçin Eğitim Seti Önerisi

2013'den beri Youtube Türkiyedeyim. Onun tecrübesine göre yazıyorum yani. Eğer siz de farkettiyseniz 2013-14-15 oyunların senesiydi. 2016-2017 videolara atılan Clickbait'li 10 dk'lık oyun videoları oldu (GTA 5 videosu thumbnail'ine 'İMKANSIZ WALLRIDE %99.9 yazmak gibi). 2018 senesi ise insanların beynini tamamen kaybettiği yıl oldu. Beyin yormak gerektirmeyen (gülmeme challenge, şanslı insanlar, işini en hızlı yapan insanlar vb) gibi videolarla doldu. Bu adamlar nasıl büyüyor diyosanız ya başkaları tarafından yükseltiliyorlar ya da özgün -bulmak biraz zor- buluyorlar.

Kim ne derse desin en çok abone sayısına ulaşan Enes Batur ve biz bundan gurur duymalıyız nede olsa Youtube Türkiyenin Youtuber'ı ve bizi temsil ediyor aşağalamak yerine biraz daha destek olabiliriz işini iyi yapıyor yada yapmıyor kendisi bilir ama yenilerde geliyor onlarıda desteklemeliyiz tabikide her neyse konu bu değil ben hangisi dedim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler Enes Batur eğitim setini alacağım.

Bence eğitim setine ihtiyacın yok PintiPanda Zeon Unlost gibi yayıncılara canlı yayınlarında bağış atarak sorular sor ve bilgilen. Enes Batur gibi çok fazla ama fıs bi kitlem olacağındansa PintiPanda gibi az ama öz bi kitlem olsun daha iyi. Bi de en önemli olan muhabbet. Muhabbetin iyi olursa insanlar gameplayin kötü diye eleştirmez. Clickbait yapma bu arada çok fazla linç yersin fakat Carrypotter Neo & Toprak gibi kanallar seni eleştirirse prim yaparsın ordan fakat bence bu hiç doğru değil. Youtube hayatınızda başarılar .

Ben şahsen Enes Batur'un Türkiye'yi temsil etmesini istemezdim ki zaten Türkiye'yi değil, Türk Çocuklarını temsil ediyor diye düşünüyorum. Google'nin kendi eğitimi de vardı, ben katılmıştım sonra üşenmiştim ona da bakabilirsin.

Ben de eğitim setini falan şimdi duyuyorum ve açıkçası saçma geldi Enes batur da o zaman Pewdiepie Eğitim setini kullanmış olmalı içerikleri falan aynı Bu arada bana kalırsa eğitim seti falan alma kendi içeriğini üret ve senin özgün içeriğini çalan kişilere çok sert ol. Bu arada kesinlikle prim falan yapma ünlü Youtuberların yorumlarına gidip kanalıma bakın diye falan diye yorumlar yapma yoksa çok küfür yersin özellikle benden Bu arada bu aralar oyun videoları çok izlenmiyor zaten bu oyun oynayıp videoya çekme işini ilk başlatan kişilerden biri Burak oyunda'dır. GTA 5 videoları da çekmeni tavsiye etmiyorum izlenmiyor CS:GO PUBG gibi oyunlardan başlamanı tavsiye ederim ileride seyircilerinin tavsiyelerini falan videoya al ve isimlerini söyle bu onların hoşuna gider. Bu arada sana yardım edeceğiz derken sana eğitim seti yaptık NooBro Eğitim seti Ücret: 9.90

Tavsiyeleriniz için teşekkürler 60 tl bir ücreti var ben almayı düşünüyorum küçük resim nasıl yapılır edit felan nasıl yapılacağını gösteriyor bence işime yarar diye düşünüyorum.
Bide cesaret önemli ne zaman başlamalıyım nasıl videoları hazırlıyacağım nerden başlarım hiç bilgim yok en önemlisi başlangıç önemli nasıl yaparım sizce ?

Başlangıç ne kadar erken olursa o kadar iyi olur bu arada küçük resim nasıl yapılır bunlar internette var ama yine de siz bilirsiniz bu arada kesinlikle özgün içerik üretin mesela trendlere göre içerik üretmeyin bir aralar stres çarkı popülerdi herkes o saçma sapan şeyin videosunu çekti siz böyle yapmayın. Son olarak başkalarının videolarını izlemeyin örneğin 1000 derece bıçak kesme videolarını izleyip prim kasmayın kendiniz yapın. Benim anlatacaklarım bu kadardı umarım yardımcı olmuşumdur

Anlıyorum insanlar primi sevmiyorlar ama büyümem için bazı şeyler gerekli malesef bence ara sıra küçük resimlerde felan kullanmalıyım ki izleyiciyi kendime çekmeliyim.
Yinede eğitim setini almalıyım bence eğer işime önem verirsem kat kat karşılığını verecektir.
Bide videoya felan nasıl başlarım nasıl yaparsam kayıta başlarım da bu işler olur bunun için yeni bir konumu açmam gerek ?

Hortlatacağım ama olsun. Bence priminizi yapın ama sahte prim yapmayın. Thumbnailleriniz video içeriğini göstersin videoda olmayan içeriği değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…