kozmikpegasus Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 ObsStudio ve Adobe Premiere Pro işinizi gayet iyi görür.
Eaglefiber Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 68 15 Şubat 2021 #12 kozmikpegasus dedi: Obsstudio ve Adobe Premiere Pro işinizi gayet iyi görür. Genişletmek için tıkla... OBS kasar mı ekran kartım GTX 560 RAM de 8 GB. V. Scaletta dedi: Başlangıç için Adobe Premiere önermiyorum. İşin mantığını kavramak için önce basit bir yazılım ile başlayın. Premiere ile şu an 2 dakikalık işini 1 saatte yapma gibi bir durumun olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki edit için hangi programı öneriyorsun. Son düzenleme: 28 Şubat 2021
kozmikpegasus dedi: Obsstudio ve Adobe Premiere Pro işinizi gayet iyi görür. Genişletmek için tıkla... OBS kasar mı ekran kartım GTX 560 RAM de 8 GB. V. Scaletta dedi: Başlangıç için Adobe Premiere önermiyorum. İşin mantığını kavramak için önce basit bir yazılım ile başlayın. Premiere ile şu an 2 dakikalık işini 1 saatte yapma gibi bir durumun olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki edit için hangi programı öneriyorsun.