YouTube için ekteki tarzda içerik üretmek mantıklı mı?

Regalor

Decapat
Global olarak YouTube'da içerik üretmeyi hedefliyorum, bayağıdır düşünüyorum ve araştırma yapıyorum fakat malum aklıma çok bir şey gelmiyor. Şu an en mantıklı gelen aşağıya bıraktığım video gibi ilgi çekici bilgi içerikleri yapmak (İngilizce olarak). ElevenLabs, pexels gibi uygulamalar ile yapması keyifli olur diye düşünüyorum ayrıca özgün içerik olması da iyi bir şey. Sizce mantıklı mı? Yorumları bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Detay verir misin hocam. SEO derken aramada filan mı? Shorts olacağı için videonun aramalara pek ihtiyacı olacağını sanmıyorum çünkü akışta denk gelecek.
Hiç öyle düşünme, SEO dediğim başlığın en iyi puanı alması, etiketler, açıklamanın yazım şekli. Başlıkta bir ünlem işareti bile SEO yu ve izlenmeyi aşırı etkiliyor. Tavsiyem SEO yardımcı kurun her şeyi kendi halledebiliyor. İsterseniz kendi kullandığım tüm eklenti ve siteleri verebilirim.

Hiç öyle düşünme, SEO dediğim başlığın en iyi puanı alması, etiketler, açıklamanın yazım şekli. Başlıkta bir ünlem işareti bile SEO yu ve izlenmeyi aşırı etkiliyor. Tavsiyem SEO yardımcı kurun her şeyi kendi halledebiliyor. İsterseniz kendi kullandığım tüm eklenti ve siteleri verebilirim.
İsterim. SEO yardımcı nasıl kuracağım

İsterim. SEO yardımcı nasıl kuracağım
Opera'ya VidIQ kurabilirsin, bu var olan videolardaki etiketleri ve diğer SEO bilgilerini size verir. keywordtool. io sitesi ile açıklamalara özgü etiketler ki ben bunu tavsiye etmem, Rapidtags sitesi ile de etiketlere özgü etiketler bulabilirsiniz arama teriminize göre. Aynı zamanda ChatGPT'ye örneğin konuyu 'Toyota Supra' diyelim; 'Bana Toyota Supra videosu için 90+ 3 farklı SEO ver' diyin. Bunları özellikle başlıkları deneyin ve VidIQ sayesinde youtube video başlığa yazdığınızda ekteki gibi SEO puanı yazacak. Böylelikle ekteki gibi başlığın Youtubede kaç puan SEO aldığını göreceksiniz.
1744567390711.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı