tasarmahmut
Megapat
Daha fazla
Kanal linkinizi atabilir misiniz?Merhaba sevgili arkadaşlar. YouTube ve sosyal medya için içerik üretiyorum. Artık haliyle telefon (Samsung S20 FE) ve evdeki webcam (Razer kiyor X) yeterli gelmiyor. Özellikle NVIDIA Broadcast'te kullanırken çözünürlük düşük olduğu için arka planı kaldırdığımda bozulmalar ve bazı yerlerin görüntüleri oluşuyor ister istemez ışık olsa bile. Ayrıca göz teması özelliği de tam yeterli olmuyor.
Hem evde hem de dışarıda çekim için önerebileceğiniz kamera var mı? Daha çok video odaklı tabii fotoğraf için de olur da. Aklımda Sony markası var. Bulduğum 3 model var:
Sony ZV-E10 25.000 TL.
Sony ZV-E10L 30.000 TL.
Bu ikisinin tam ne farkı var çözemedim? Lens farklı evet ama aradaki 5.000 TL fark için değer mi? ZV-E10 modelinde lens gelmiyor mu anlayamadım.
Sony ZV-E10 II gönül ister ki bunu almak. Ama 25.000 TL in 2 katı neredeyse. Bu yüzden bütçem 25.000-30.000 arasında daha çok. Başka model/marka da önerebilirsiniz.
Kanal linkinizi atabilir misiniz?
Ustam, kanalına baktım. Şimdi ben de ufak bir içerik üreticisiyim, ancak tabii ki uzun zamandır içerik tüketiyorum.Mahmut TASAR
Kanalıma HoÅ Geldiniz. Kanalda olmasını düÅündüÄüm belli baÅlı içerikler Åunlardır: Teknoloji, Ãrün İncelemeleri, Oyun, Oyun modları, YaÅama dair videolar(Gezi,Vlog vb.) Daha kaliteli içerik için lütfen destek ve abone olalım. İletiÅim ve sponsorluk için...www.youtube.com
Çok çok teşekkür ediyorum. @canonmunikonmu Ayrıntılı olarak önerileri sunduğun için. Allah razı olsun.
İçerik havuzum şöyle: Genellikle program önerileri, yapay zeka, oyun, oyun modları(daha çok GTA), işte Windows ipuçları ve yükseltmeleri ile ilgili video + grafik tasarım ile uzmanlaştığımda onunla ilgili videolar planlıyorum. Elbette Fikirler sunabilirsiniz fikirlere açığım.
Bir de bu linkteki Sony ZV-E10 modeli sadece gövde olarak satılıyor o zaman. Lens yok.
E-10L modeli de L olan lensle geliyor yani Kit lens o zaman. Fark bu yani anladığım kadarıyla.
Zaten E-10 II modeline de gücüm yetmez.
Şimdilik o zaman Razer webcam +telefonla devam edeyim ve İyi bir LED ışık alayım o zaman
Tüm önerileri dikkate alacağım teşekkürler tekrardan herkese