SparkLun Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 1- Sparklun 2- Eren TÜRKEN İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve niş konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım?
1- Sparklun 2- Eren TÜRKEN İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve niş konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.964 Çözümler 80 Yer Başkent 19 Ekim 2023 #2 ChatGPT'ye sor.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.424 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2023 #3 1. daha iyi görünüyor.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 SparkLun dedi: 1- Sparklun 2- Eren TÜRKEN İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve niş konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım? Genişletmek için tıkla... Gerçek adınızı sosyal medyada kullanmamanızı tavsiye ederim.
SparkLun dedi: 1- Sparklun 2- Eren TÜRKEN İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve niş konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım? Genişletmek için tıkla... Gerçek adınızı sosyal medyada kullanmamanızı tavsiye ederim.
Azoic Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #5 İleriye dönük, ciddi anlamda ilerleyecekseniz Eren TÜRKEN önerimdir. İsim soy isim marka açısından çok daha niş oluyor.
İleriye dönük, ciddi anlamda ilerleyecekseniz Eren TÜRKEN önerimdir. İsim soy isim marka açısından çok daha niş oluyor.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 19 Ekim 2023 #6 1. daha iyi bence.
SparkLun Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #7 AceTeq dedi: ChatGPT'ye sor. Genişletmek için tıkla... yok artık
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Ekim 2023 #8 Merhaba SparkLun dedi: 1- Sparklun 2- Eren TÜRKEN İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve niş konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sparklun YouTube Kanal ismi olarak 1'i secebilirsin bence gayet iyi bir isim.
Merhaba SparkLun dedi: 1- Sparklun 2- Eren TÜRKEN İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve niş konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sparklun YouTube Kanal ismi olarak 1'i secebilirsin bence gayet iyi bir isim.
Barlass01 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #9 SparkLun dedi: 1- sparklun. 2- Eren türken. İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve nıs konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım? Genişletmek için tıkla... Kendi adanızı kullanmayın bence dostum sparklun ismi iyi hoş gayet güzel ama onur naci öztürklerin nickine benziyor özenti diye laf yeme dostum yanlış anlama öyle söylemek istedim bilgin olsun.
SparkLun dedi: 1- sparklun. 2- Eren türken. İkisi arasında kaldım. Kanalımda eğlence, video oyunları, bilgilendirici içerikler ve nıs konular (saniye tarzı editler) paylaşacağım. Sizce hangi isimi alayım? Genişletmek için tıkla... Kendi adanızı kullanmayın bence dostum sparklun ismi iyi hoş gayet güzel ama onur naci öztürklerin nickine benziyor özenti diye laf yeme dostum yanlış anlama öyle söylemek istedim bilgin olsun.