T Teknomaket Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Videolar için yazıyı sese çevirme programı arıyorum. Öncelik ücretsiz olmak üzere bildiğiniz seslendirme programları var mı? Yazan kardeşlerime teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Videolar için yazıyı sese çevirme programı arıyorum. Öncelik ücretsiz olmak üzere bildiğiniz seslendirme programları var mı? Yazan kardeşlerime teşekkür ederim.
Cakpro Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #2 Sound of text sitesi şu an linkini atamıyorum ama webe yazarsan çıkar.
T Teknomaket Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Cakpro dedi: Sound of text sitesi şu an linkini atamıyorum ama webe yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Cakpro dedi: Sound of text sitesi şu an linkini atamıyorum ama webe yazarsan çıkar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim