Youtube İçin Sistem Ve Ekipman Toplama

NuteLya

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
PC için 250 lira daha ayırırsan çok daha iyi sistemin olur, yalnız hemen yarın alırsan. Cuma gecesi indirimler bitiyor!

3.515 TL
Böylece %35-40 daha güçlü işlemciye, 3GB yerine 6GB VRAM'e, %10 daha güçlü GPU'ya ve tek kanal yerine iki kat daha hızlı çift kanal belleğe sahip olursun.

Koltuk hariç toplam: 3.880 TL

Oyuncu koltukları rahat değil, ekrana gömülüp delicesine FPS oynayan tipler içindir. Koltuk seçimi sana kalmış, koltuğun F/P'si olmaz, sana hangisi rahatsa ve işini görüyorsa o olur.

Sen varya adamın dibisin dibi dostum bide rica etsem hangi siteden alabilirim şuanda indirim de varya karta çekecem bi yardımcı ol bana müsaitsen 5 dakikanı ayır bana

PC için 250 lira daha ayırırsan çok daha iyi sistemin olur, yalnız hemen yarın alırsan. Cuma gecesi indirimler bitiyor!

3.515 TL
Böylece %35-40 daha güçlü işlemciye, 3GB yerine 6GB VRAM'e, %10 daha güçlü GPU'ya ve tek kanal yerine iki kat daha hızlı çift kanal belleğe sahip olursun.

Koltuk hariç toplam: 3.880 TL

Oyuncu koltukları rahat değil, ekrana gömülüp delicesine FPS oynayan tipler içindir. Koltuk seçimi sana kalmış, koltuğun F/P'si olmaz, sana hangisi rahatsa ve işini görüyorsa o olur.
Nereden alabilirim dostum

Her linkte sepete at butonu var. Tabii ki linktekileri sipariş vereceksin. Kasa & PSU ve HDD hariç diğerleri Hepsiburada mağazasında. Bu iki ürün linki hariç diğerlerine tek tek girip sepete at ve sipariş ver. Diğer ikisini de aynı şekilde yap.

Dostum kasa çirkin ama ya o diğer kasayı alsam daha iyi olmaz mı ama çok mu pahalı olur ya

Her linkte sepete at butonu var. Tabii ki linktekileri sipariş vereceksin. Kasa & PSU ve HDD hariç diğerleri Hepsiburada mağazasında. Bu iki ürün linki hariç diğerlerine tek tek girip sepete at ve sipariş ver. Diğer ikisini de aynı şekilde yap.
Kardeşim çok sıktım seni ama bişe daha soracam klavye maus olarak g300s maus düşünüyorum yanına da onunla birlikte bir klavye veriyorlar tuşları wasd kırmızı olan onu alayım diyorım ne dersin? Bu sistem diyelim haftaya geldi ben bunu nasıl kuracağım Windows falan onu da bilmiyorum bi telefonunu alabilsem iki dakka arasam seni ne güzel olacak

Kasa incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa, klavye ve fareyi değiştirebilirsin ama kasayı değiştirmeni pek önermem paran cebinde kalsın. Windows kurmak kadar kolay bir şey yok, birkaç video rehber ile halledebilirsin. Kasayı toplamak da çok kolay, dolu montaj videoları var. Tıpkı yapboz gibi kolay, yapboz gibi her parçanın belli takılma şekli var, yani istesen de yanlış takamıyorsun. Baktın zorlama var zorlama, yanlış olabilir kırarsın bir şeyleri.

Kasa incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa, klavye ve fareyi değiştirebilirsin ama kasayı değiştirmeni pek önermem paran cebinde kalsın. Windows kurmak kadar kolay bir şey yok, birkaç video rehber ile halledebilirsin. Kasayı toplamak da çok kolay, dolu montaj videoları var. Tıpkı yapboz gibi kolay, yapboz gibi her parçanın belli takılma şekli var, yani istesen de yanlış takamıyorsun. Baktın zorlama var zorlama, yanlış olabilir kırarsın bir şeyleri.

Dostum hepsini sepete ekledim sipariş veriyorum eminsin değil mi bütün parçalar birbiri ile uyumlu kaç aydır biriktiriyorum bak lütfen bana birtek sen yardımcı oldun allah razı olsun

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı