NuteLya Megapat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #11 GCN dedi: Başka bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Eklemişsin ya numaramı attım ara da iki dakka Halledelim şu işi
GCN dedi: Başka bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Eklemişsin ya numaramı attım ara da iki dakka Halledelim şu işi
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #12 Hayatta Instagram kullanmam, kullanmadım öyle var işte. PC'den(tarayıcı) giriyorum ve mesaj bölümü falan yok bu nasıl iş, o yüzden diyorum.
Hayatta Instagram kullanmam, kullanmadım öyle var işte. PC'den(tarayıcı) giriyorum ve mesaj bölümü falan yok bu nasıl iş, o yüzden diyorum.
NuteLya Megapat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #13 GCN dedi: Başka bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef kullanmıyorum başka bir uygulama instagram var sadece numaramı gönderdim sana oradan ulaş bana da iki dakkanı almaz bi kaç sorum var sadece GCN dedi: Hayatta Instagram kullanmam, kullanmadım öyle var işte. PC'den(tarayıcı) giriyorum ve mesaj bölümü falan yok bu nasıl iş, o yüzden diyorum. Genişletmek için tıkla... 5 telefon numaram arasana
GCN dedi: Başka bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef kullanmıyorum başka bir uygulama instagram var sadece numaramı gönderdim sana oradan ulaş bana da iki dakkanı almaz bi kaç sorum var sadece GCN dedi: Hayatta Instagram kullanmam, kullanmadım öyle var işte. PC'den(tarayıcı) giriyorum ve mesaj bölümü falan yok bu nasıl iş, o yüzden diyorum. Genişletmek için tıkla... 5 telefon numaram arasana
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #14 Düzenle mesajını, numaranı falan sil.
NuteLya Megapat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #15 GCN dedi: Düzenle mesajını, numaranı falan sil. Genişletmek için tıkla... Sildim sildim