dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #11 Wazted dedi: Mikrofonunda bir sıkıntı olabilir onun dışında internette tonla rehber videosu var. Genişletmek için tıkla... Mikrofon da ses yükseliyor konuştuğum zaman Bluetooth kulaklık kullanıyordum ama kayıtta ses gelmedi Emre Doğukan dedi: Hocam mikrofonunu ses efektinden bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım orada kulaklık olarak gözüküyor ama konuştuğum zaman belli oluyor ses simgesi dalgalanıyor. Arkadaşlar sorunu çözdüm ama arkadaşımla beraber girerken nasıl yapacağım. Son düzenleme: 26 Mart 2023
Wazted dedi: Mikrofonunda bir sıkıntı olabilir onun dışında internette tonla rehber videosu var. Genişletmek için tıkla... Mikrofon da ses yükseliyor konuştuğum zaman Bluetooth kulaklık kullanıyordum ama kayıtta ses gelmedi Emre Doğukan dedi: Hocam mikrofonunu ses efektinden bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım orada kulaklık olarak gözüküyor ama konuştuğum zaman belli oluyor ses simgesi dalgalanıyor. Arkadaşlar sorunu çözdüm ama arkadaşımla beraber girerken nasıl yapacağım.