YouTube için video edit programı önerisi

Acapelow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, profesyonel bir şekilde YouTube'a başlamayı düşünüyorum ve bunun için PC'den video editi ve tumbnail yapabileceğim ücretsiz kaliteli bir program istiyorum. Kanal konseptim tarih videoları içerikli olacağı için bolca fotoğraf ve video düzenlemem gerekiyor ve bu şekil render yapmak bilgisayarımın ömrünü kısaltır mı?

DaVinci Resolve ve Kdenlive video düzenleme konusunda güzel programlardır. Ayrıca render yaparken bilgisayarınızın parçalarının sıcaklıklarını düzgün tutarsanız ömrünü kısaltmanız zor.

Adobe premiere. Ücretsiz bir program isterseniz Capcut olabilir.

Profesyonel olarak YouTube'a başlamak istiyorum yazmış arkadaş siz CapCut yazıyorsunuz

Hocam ücretsiz bir program istiyor olabilir. Hani arkadaş bütçe falan yazmamış. Profesyönelce başlamak istiyorsa versin parasını Adobe DaVinci kullansın zaten. Karşıdaki bir şey söylememiş.

DaVinci Resolve 18

Sony vegas pro eskiden kullanıyordum çok kaliteli programdır Daha iyi rtx sisteme geçince onu bıraktım After effects ve premier proya geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…