Youtube İngilizce içerik sahibi olmak sponsorluk bulma şansını arttırır mı?

Berkay Uzun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, forumda bu konu hakkında yeterli kaynak bulamadım. Birkaç sorum olacak.

1-) İngilizce içerik Türkçe'ye göre daha çok kazandırıyor. Peki bunun ana sebebi ne?
2-) İngilizce içerikli bir kanal açtığım zaman adsense'in Türkiye'ye bağlı olması sıkıntı yaratır mı?
3-) İngilizce içerik sahibi olmak sponsorluk bulma şansını arttırır mı?

Aslına bakarsanız sorular hiç karmaşık sorular değil, sadece doğru düzgün bir kaynak bulamadığım için cevaplarını bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, forumda bu konu hakkında yeterli kaynak bulamadım. Birkaç sorum olacak.

1-) İngilizce içerik Türkçe'ye göre daha çok kazandırıyor. Peki bunun ana sebebi ne?
2-) İngilizce içerikli bir kanal açtığım zaman adsense'in Türkiye'ye bağlı olması sıkıntı yaratır mı?
3-) İngilizce içerik sahibi olmak sponsorluk bulma şansını arttırır mı?

Aslına bakarsanız sorular hiç karmaşık sorular değil, sadece doğru düzgün bir kaynak bulamadığım için cevaplarını bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

1-) Evet daha çok kazandırıyor. Reklam verenlerin ödediği ücretlerin yüksek olması ki bu her konuda olduğu gibi Türklerin bu tarz işlerde de minimum ücretle olayı çözmek istemesi aşkı yatıyor.
2-) Yaratmaz.
3-) Global pazar büyüktür, evet daha çok kazandırır ama izlenirsen. Sponspr konusuda buna benzer yapıda işliyor. Ne iş yapmak istediğine göre değişkenlik gösterecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı