BİRİSİSCDC
Hectopat
Daha fazla
Hocam shorts videoları para kazanma için olan izlenme saatini arttırmıyor. Eğer shorts videoları çekiyorsanız bu yüzden oluyor bu sorun. Kardeşimin kanalından biliyorum. Sürekli shorts videoları çekiyor. 4 bin saati geçik izlenme saati var. Ancak shorts videoları olduğu için para kazanma için istediği saat bu kadar artmıyor. Sadece uzun videolar arttırıyor. Mesela kardeşimin bir videosu abartmıyorum 3 milyon izlendi. Ama shorts videosu olduğu için şuan para kazanma kısmında izlenme saati 48 saat falan gösteriyor.Analiz kısmına gelip ömür boyunu seçiyorum 225 saat gösteriyor ama para kazanma bölümüne gelince 147 saat diyor neden olur bu?
Eki Görüntüle 1519693
yok hiçbirşey gizlemedimGizlediğiniz videolar varsa ondan olabilir.
analdım teşşekkür ederimHocam shorts videoları para kazanma için olan izlenme saatini arttırmıyor. Eğer shorts videoları çekiyorsanız bu yüzden oluyor bu sorun. Kardeşimin kanalından biliyorum. Sürekli shorts videoları çekiyor. 4 bin saati geçik izlenme saati var. Ancak shorts videoları olduğu için para kazanma için istediği saat bu kadar artmıyor. Sadece uzun videolar arttırıyor. Mesela kardeşimin bir videosu abartmıyorum 3 milyon izlendi. Ama shorts videosu olduğu için şuan para kazanma kısmında izlenme saati 48 saat falan gösteriyor.
Rica ederim ne demek. İçerik çalmayıp hakkınızla yaptığınız sürece çok iyi yerlere gelmenizi dilerim.yok hiçbirşey gizlemedim
analdım teşşekkür ederim
Rica ederim ne demek. İçerik çalmayıp hakkınızla yaptığınız sürece çok iyi yerlere gelmenizi dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.