Wostierr Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/14oI-J5Kw-GT-8yk01O_JAXiPibTqlKB_/view?usp=sharing RAM corsair 16gb cl 40 SSD veya HDD modeli corsair Ekran kartı asus rtx 4060 Anakart MSI b650 gaming plus wifi İşlemci ryzen 7 7800x3d YouTube izlerken durduk yere mavi ekran verdi. Hızlı bir şekilde restart attı sistemim yeni montajı ilk defa ben yapmıştım tek tek toplayıp yaptım yani montajla alakalı olabilir mi? Dump u notepaddan açtım baya bi saçmalamış normal değer değil sanki
YouTube izlerken durduk yere mavi ekran verdi. Hızlı bir şekilde restart attı sistemim yeni montajı ilk defa ben yapmıştım tek tek toplayıp yaptım yani montajla alakalı olabilir mi? Dump u notepaddan açtım baya bi saçmalamış normal değer değil sanki
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 510 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 15 Kasım 2024 #2 Son zamanda yüklediğiniz sürücü veya RAM kaynaklı bir problem. Artı -1 Eksi
KS KS Wostierr Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 msı afterburner falan açıkdı çoğu konuda onları kaldırın demişler bu yüzden olabilirmi? hala hata devam edşiyor 2 inci hatayı verdi Ryzen işlemcimde xmp açıkmış expoya aldım bu ikisi arasındaki fark nedir? Son düzenleme: 16 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
msı afterburner falan açıkdı çoğu konuda onları kaldırın demişler bu yüzden olabilirmi? hala hata devam edşiyor 2 inci hatayı verdi Ryzen işlemcimde xmp açıkmış expoya aldım bu ikisi arasındaki fark nedir?