YouTube kalite sorunu

UygarAydoslu

Kilopat
Daha fazla  
OBS ile 40K bitrate vererek video çekiyorum ve bunları Vegas Pro 16 kullanarak hazır 1080P60 şeklinde renderlıyorum. Fakat videoyu YouTube'ye attığımda ise görüntü kalitesinde çok düşüş oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun sahibi benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vegasla render alırken hangi codec'i ve bitrate'i kullanıyorsun.
Eskiden bende vegas kullanırdım ama oyun videolarında benim de böyle sıkıntılarım oluyordu.
Adoebe Premiere öneririm.

Vegasla render alırken hangi codec'i ve bitrate'i kullanıyorsun.
Eskiden bende vegas kullanırdım ama oyun videolarında benim de böyle sıkıntılarım oluyordu.
Adoebe Premiere öneririm.
1589981665090.png

4K video bit rate
1589981702762.png

1080P60
1589981729811.png

H265 seçeneklerini bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Aşağıda server kısımlarında indirip kur. Pc'yi yeniden başlat ve tekrar dene. Gelmesi lazım.
En azından h264 gelse bile yeter.

Aşağıda server kısımlarında indirip kur. Pc'yi yeniden başlat ve tekrar dene. Gelmesi lazım.
En azından h264 gelse bile yeter.
h.264 codec'i geldi fakat bunun görüntü ayarlarını nasıl yapıcam
h.264 codec'i geldi fakat bunun görüntü ayarlarını nasıl yapıcam
Ayrıca 1 dakikalık videonun boyutu 14GB oldu

Kalitede 40.000 bitrate'ler vermenize gerek yok. 10.000 olarak verin başlangıç olarak. Ona göre ayarlarsınız sonradan.
h265 kullanarak yaparsanız aynı görüntü kalitesinde daha az dosya boyutu alırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı