OBS ile 40K bitrate vererek video çekiyorum ve bunları Vegas Pro 16 kullanarak hazır 1080P60 şeklinde renderlıyorum. Fakat videoyu YouTube'ye attığımda ise görüntü kalitesinde çok düşüş oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Vegasla render alırken hangi codec'i ve bitrate'i kullanıyorsun.
Eskiden bende vegas kullanırdım ama oyun videolarında benim de böyle sıkıntılarım oluyordu.
Adoebe Premiere öneririm.
Vegasla render alırken hangi codec'i ve bitrate'i kullanıyorsun.
Eskiden bende vegas kullanırdım ama oyun videolarında benim de böyle sıkıntılarım oluyordu.
Adoebe Premiere öneririm.
The K-Lite Mega Codec Pack is a free software bundle for playing all your audio and video files. It contains everything you need. The best solution for solving your playback problems.
codecguide.com
Aşağıda server kısımlarında indirip kur. Pc'yi yeniden başlat ve tekrar dene. Gelmesi lazım.
En azından h264 gelse bile yeter.
The K-Lite Mega Codec Pack is a free software bundle for playing all your audio and video files. It contains everything you need. The best solution for solving your playback problems.
codecguide.com
Aşağıda server kısımlarında indirip kur. Pc'yi yeniden başlat ve tekrar dene. Gelmesi lazım.
En azından h264 gelse bile yeter.
Kalitede 40.000 bitrate'ler vermenize gerek yok. 10.000 olarak verin başlangıç olarak. Ona göre ayarlarsınız sonradan.
h265 kullanarak yaparsanız aynı görüntü kalitesinde daha az dosya boyutu alırsınız.